Skocz do zawartości

Konkurs  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wziął/wzięła byś udział w tym konkursie?

• tak
      13
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Jako, że forum nie może być zbyt nudne i poza dzieleniem się wiedzą powinno zapewniać jakąś rozrywkę, wpadłem na pomysł kolejnego konkursu. Ostatni nie wyszedł raczej z powodu pory roku, ale kolejny był by odmienny.

Otóż konkurs miał by polegać na pisaniu bloga na naszym forum. Każdego miesiąca wyłaniany był by zwycięzca, którzy otrzymał by jakaś nagrodę w postaci sprzętu wędkarskiego.

Zanim jednak zacznę konkurs, chciał bym wiedzieć czy mielibyście na niego chęć? Jak wielu z was wzięło by w nim udział?

Napisano

Ja z chęcią wezmę udział w takim konkursie. Tematyka dowolna??? I tak zamierzałem założyć bloga, ale w chwili obecnej nie mam możliwości wrzucania fotek, więc czekam do powrotu do kraju (a to już niedługo)

Napisano

Pewnie, jak tylko zacznę systematycznie przesiadywać nad wodą, i będzie czym się dzielić będę starał się cóś naskrobać :D.

Napisano

Tematyka dowolna, jednakże rzecz jasna związana z wędkarstwem:) Nie musi być jednak ściśle o łowieniu, może być o obcowaniu z natura, kontakcie z wodą i tak dalej, żeby tylko w jakimś stopni było związane z wędkarstwem.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Ja mimo małego doświadczenia na forum

Nie ma znaczenia doświadczenie czy staż na portalu ale to co napiszesz i poddasz naszej ocenie :D .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...