Nicco Puccini Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Witam wszystkich. Jako, że forum nie może być zbyt nudne i poza dzieleniem się wiedzą powinno zapewniać jakąś rozrywkę, wpadłem na pomysł kolejnego konkursu. Ostatni nie wyszedł raczej z powodu pory roku, ale kolejny był by odmienny. Otóż konkurs miał by polegać na pisaniu bloga na naszym forum. Każdego miesiąca wyłaniany był by zwycięzca, którzy otrzymał by jakaś nagrodę w postaci sprzętu wędkarskiego. Zanim jednak zacznę konkurs, chciał bym wiedzieć czy mielibyście na niego chęć? Jak wielu z was wzięło by w nim udział? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ja z chęcią wezmę udział w takim konkursie. Tematyka dowolna??? I tak zamierzałem założyć bloga, ale w chwili obecnej nie mam możliwości wrzucania fotek, więc czekam do powrotu do kraju (a to już niedługo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Pewnie, jak tylko zacznę systematycznie przesiadywać nad wodą, i będzie czym się dzielić będę starał się cóś naskrobać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Tematyka dowolna, jednakże rzecz jasna związana z wędkarstwem:) Nie musi być jednak ściśle o łowieniu, może być o obcowaniu z natura, kontakcie z wodą i tak dalej, żeby tylko w jakimś stopni było związane z wędkarstwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 jestem za, lubię pisać i niektórzy twierdzą że nawet mi to wychodzi więc po trzykroć TAK jestem ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 w sumie to nad wodą wszystko można robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Każdy konkursik jest dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3viL Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Jak powiedział poprzednik, każdy konkurs jest dobry. Ja mimo małego doświadczenia na forum, chętnie też wezmę w nim udział Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Piotr~ Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Lubie rywalizować, lubie konkursy. Spróbuje i ja swoich sił! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Ja mimo małego doświadczenia na forum Nie ma znaczenia doświadczenie czy staż na portalu ale to co napiszesz i poddasz naszej ocenie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 A ja nie umiem pisać,ale chętnie poczytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts