wind Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marca 2016 Chociaż aura nie napawała optymistycznie z werwą ruszyłem na spotkanie forumowych kolegów. Za oknem wiatr i niskie, ciemne chmury, za to w radio temat przewodni z filmu " Siedmiu wspaniałych", nie mogło się nie udać .Na miejscu był już Jonasz, za chwilę dotarli Zbyszek i Marcin, nieco później dotarł Sebastian. Zobacz cały artykuł
jonasz7 Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) Danielu ,czytając to mordka sama się cieszyła. Fajny artykuł, dziękujemy! Dzięki chłopaki za miły dzień. W waszym towarzystwie człowiek dobrze się czuję. Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. Oby był już Paweł, bo mam z nim rachunki do wyrównania Edytowane 12 Marca 2016 przez jonasz7
wind Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Marca 2016 mam z nim rachunki do wyrównania nie tylko Ty ...
Ozet Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Marca 2016 Gratulacje Jonasz! (Czułem że zwyciężysz, chociaż przyznam się "bez bicia" że trzymałem kciuki za kogoś innego. ) Jednocześnie Gloria Victis.
jonasz7 Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Marca 2016 Dziękuję, ale do pierwszego leszcza myślałem że nie będzie za dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi