wind Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Chociaż aura nie napawała optymistycznie z werwą ruszyłem na spotkanie forumowych kolegów. Za oknem wiatr i niskie, ciemne chmury, za to w radio temat przewodni z filmu " Siedmiu wspaniałych", nie mogło się nie udać .Na miejscu był już Jonasz, za chwilę dotarli Zbyszek i Marcin, nieco później dotarł Sebastian. Zobacz cały artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 (edited) Danielu ,czytając to mordka sama się cieszyła. Fajny artykuł, dziękujemy! Dzięki chłopaki za miły dzień. W waszym towarzystwie człowiek dobrze się czuję. Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. Oby był już Paweł, bo mam z nim rachunki do wyrównania Edited March 12, 2016 by jonasz7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 mam z nim rachunki do wyrównania nie tylko Ty ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Gratulacje Jonasz! (Czułem że zwyciężysz, chociaż przyznam się "bez bicia" że trzymałem kciuki za kogoś innego. ) Jednocześnie Gloria Victis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Dziękuję, ale do pierwszego leszcza myślałem że nie będzie za dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts