Skocz do zawartości

Wędkarstwo w Lidlu

ugabanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Podaje link do gazetki lidla - czwartek 7 kwietnia  dział wędkarski pewnie do wyczerpania zapasów :).

gazetka lidl

Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że 2 lata temu była taka sama akcja w lidlu i zakupiłem wtedy kołowrotek crivita 5000-s z wolnym biegiem i kręcioł ten służy mi po dzisiejszy dzień.

Dodam jeszcze jedno - kołowrotek był mocno katowany leżał w piasku, był mocno zabrudzony itd, a działa bez zarzutu do tej pory i myślę, że jeszcze podziała co najmniej ze dwa lata. Zakupiłem też wtedy świetliki całą paczkę i żałowałem ze w podobnej cenie jak teraz około 15 złotych nie zakupiłem nawet z 3 opakowań. Świetliki posiadały 3 kolory czerwony (z którego byłem najbardziej zadowolony), niebieski i jak dobrze pamiętam zielony.

Świetliki bardzo ładnie świeciły a po 6h można było włożyć je do zamrażalki i użyć na drugi dzień.

Dlatego w czwartek jadę kupić około 3 paczek świetlików i zastanowię się nad zakupem kołowrotka :).

Wiem, że nie jest to najwyższa półka ale w tej cenie zyskujemy sprzęt, który naprawdę dużo jest w stanie wytrzymać.

Nie wiem jak się odnieść do reszty sprzętu - wędki i zestawy (pudełka z akcesoriami ja w gazetce) gdyż nie posiadałem tego.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam 

Edytowane przez ugabanda

Też wybieram się po świetliki godna polecenia jest jeszcze torba z pudełkami, dobre wykonanie i dobrze spasowanie pudełek dobra dla spinningisty, zastanawiam się jeszcze nad kołowrotkiem do lekkiej spławikówki ale muszę go wziąć do ręki i zobaczę. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...