ugabanda Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 (edited) Podaje link do gazetki lidla - czwartek 7 kwietnia dział wędkarski pewnie do wyczerpania zapasów . gazetka lidl Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że 2 lata temu była taka sama akcja w lidlu i zakupiłem wtedy kołowrotek crivita 5000-s z wolnym biegiem i kręcioł ten służy mi po dzisiejszy dzień. Dodam jeszcze jedno - kołowrotek był mocno katowany leżał w piasku, był mocno zabrudzony itd, a działa bez zarzutu do tej pory i myślę, że jeszcze podziała co najmniej ze dwa lata. Zakupiłem też wtedy świetliki całą paczkę i żałowałem ze w podobnej cenie jak teraz około 15 złotych nie zakupiłem nawet z 3 opakowań. Świetliki posiadały 3 kolory czerwony (z którego byłem najbardziej zadowolony), niebieski i jak dobrze pamiętam zielony. Świetliki bardzo ładnie świeciły a po 6h można było włożyć je do zamrażalki i użyć na drugi dzień. Dlatego w czwartek jadę kupić około 3 paczek świetlików i zastanowię się nad zakupem kołowrotka . Wiem, że nie jest to najwyższa półka ale w tej cenie zyskujemy sprzęt, który naprawdę dużo jest w stanie wytrzymać. Nie wiem jak się odnieść do reszty sprzętu - wędki i zestawy (pudełka z akcesoriami ja w gazetce) gdyż nie posiadałem tego. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Edited April 1, 2016 by ugabanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Te świetliki w jakim są rozmiarze? Sam byłem zły na siebie, że wtedy tych świetlikow nie kupiłem. Innym produktom przyjrzę się przy okazji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoCM Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Też myślę nad tymi świetlikami.. przydały by się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 nie pamiętam dokładnie ale na pewno 4 lub 4.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Też wybieram się po świetliki godna polecenia jest jeszcze torba z pudełkami, dobre wykonanie i dobrze spasowanie pudełek dobra dla spinningisty, zastanawiam się jeszcze nad kołowrotkiem do lekkiej spławikówki ale muszę go wziąć do ręki i zobaczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Co trzeba przyznać to gościu fajnie wędkę trzyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 A co się dziwisz? Gwiazdor - i wszystko jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 A co się dziwisz? Gwiazdor - i wszystko jasne. A ja już myślałem, że źle wędkę trzymam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Wierz reklamom to zimą w trampkach będziesz chodził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 zimą w trampkach będziesz chodził. Lub sandałach . Tak czy inaczej jutro pobiegnę po świetliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Tak czy inaczej jutro pobiegnę po świetliki. Daniel, uważaj na siebie, żeby Cie nie stratowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted April 6, 2016 Author Report Share Posted April 6, 2016 Tak tak, to już jutro - Lidl i wędkarstwo i nasze upragnione świetliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Daniel, uważaj na siebie, żeby Cie nie stratowali Dam radę, trenowałem przed bożym Narodzeniem . ale OT, chyba sam siebie ostrzegę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszasz Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Nie mam zaufania do sprzętu z lidla. Zresztą mam takiego pecha w tym temacie że już dwa urządzenia co prawda kuchenne, zepsuły się po miesiącu. To są jednorazówki, a sprzety wedkarskie wole kupowac w profesjonalnych punktach. Może wydam wiecej...trudno. Jest jeszcze internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Copino Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Mam podobne zdane i również uważam,że jednak o ile czasem można trafić na dobrą jakość,o tyle zdecydowanie częściej sprzęt wędkarskie z marketów jest po prostu kiepski,już lepiej dołożyć i wybrać coś naprawdę solidnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareknowak Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 trzeba wiedzieć co chce się kupić i na ile to ma starczyć itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Bareła Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 z tego co wiem były w lidlu paczki świetlików po 15 zł i po 100 sztuk w trzech kolorach Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksyXx Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Akurat udało mi się je dorwać:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultraboat Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Nigdy tam nie kupowałem sprzętu czy akcesoriów wędkarskich, natomiast wg mojego znajomego można tam złowić fajne i ciekawe perełki. Wie ktoś czy w najbliższym czasie będą jakieś promocje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafix Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 (edited) Ja też poluje na świetliki. Jak znów będą w sklepie to dajcie proszę znać, żeby nie przegapić okazji po raz kolejny Edited August 29, 2019 by hege Wykasowanie spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts