Jump to content

Wędkarstwo w Lidlu

ugabanda
 Share

Recommended Posts

Podaje link do gazetki lidla - czwartek 7 kwietnia  dział wędkarski pewnie do wyczerpania zapasów :).

gazetka lidl

Ja z mojej strony mogę powiedzieć, że 2 lata temu była taka sama akcja w lidlu i zakupiłem wtedy kołowrotek crivita 5000-s z wolnym biegiem i kręcioł ten służy mi po dzisiejszy dzień.

Dodam jeszcze jedno - kołowrotek był mocno katowany leżał w piasku, był mocno zabrudzony itd, a działa bez zarzutu do tej pory i myślę, że jeszcze podziała co najmniej ze dwa lata. Zakupiłem też wtedy świetliki całą paczkę i żałowałem ze w podobnej cenie jak teraz około 15 złotych nie zakupiłem nawet z 3 opakowań. Świetliki posiadały 3 kolory czerwony (z którego byłem najbardziej zadowolony), niebieski i jak dobrze pamiętam zielony.

Świetliki bardzo ładnie świeciły a po 6h można było włożyć je do zamrażalki i użyć na drugi dzień.

Dlatego w czwartek jadę kupić około 3 paczek świetlików i zastanowię się nad zakupem kołowrotka :).

Wiem, że nie jest to najwyższa półka ale w tej cenie zyskujemy sprzęt, który naprawdę dużo jest w stanie wytrzymać.

Nie wiem jak się odnieść do reszty sprzętu - wędki i zestawy (pudełka z akcesoriami ja w gazetce) gdyż nie posiadałem tego.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam 

Edited by ugabanda

Te świetliki w jakim są rozmiarze? Sam byłem zły na siebie, że wtedy tych świetlikow nie kupiłem.

Innym produktom przyjrzę się przy okazji.

Też wybieram się po świetliki godna polecenia jest jeszcze torba z pudełkami, dobre wykonanie i dobrze spasowanie pudełek dobra dla spinningisty, zastanawiam się jeszcze nad kołowrotkiem do lekkiej spławikówki ale muszę go wziąć do ręki i zobaczę. 

Daniel, uważaj na siebie, żeby Cie nie stratowali

Dam radę, trenowałem przed bożym Narodzeniem :D.

ale OT, chyba sam siebie ostrzegę ;).

• 3 weeks later...

Nie mam zaufania do  sprzętu z lidla. Zresztą mam takiego pecha w tym temacie że już dwa urządzenia co prawda kuchenne, zepsuły się po miesiącu. To są jednorazówki, a sprzety wedkarskie wole kupowac w profesjonalnych punktach. Może wydam wiecej...trudno. Jest jeszcze internet :)

• 2 weeks later...

Mam podobne zdane i również uważam,że jednak o ile czasem można trafić na dobrą jakość,o tyle zdecydowanie częściej sprzęt wędkarskie z marketów jest po prostu kiepski,już lepiej dołożyć i wybrać coś naprawdę solidnego.

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...