Jump to content

Recommended Posts

Witam. Moja przygoda z wedkowaniem nie jest dluga. mam podstawowa wedke " uniwersalna" w gre wchodzily wylacznie jeziorka i stawy. chcial bym poprobowac cos innego rzeka duze jeziora. wyprobowac rozne metody lowiectwa. chcial bym zainwestowac w sprzed od podstawi tu moje pytanie, znalazlem taki zestaw :zestraw za 199,90 glownie chodzi mi o opinie firm wedek kolowrotkow jak ten sprzed sprawuje sievw pracy . z gory dziekuje :)

Edited by hege
edycja linku. Proszę o przestrzeganie regulaminu forum (punkt 5)

chcial bym poprobowac roznych metod poprostu i zainwestowac w lepszy sprzet pozniej jesli zalapie podstawy. wiem jak to jest z takimi "hitami" na allegro.Mysle ze masz racje chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia. chcial bym do weekendu zakupic sprzet prawdopodobnie zrezygnuje z tego zestawu i zainteresuje sie sprzetem typowo do spiningu w typowym sklepie wedkarskim

chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia.

Choć...

Myślę, że nie doczekasz się takiej wypowiedzi, bo to zwyczajna firma krzak. Jakieś bazarowe buble. 

Nie, żebym był gołosłowny:

1. wędki liczę po 15 zł za sztukę = 45 zł

2. Promo 2000 - 29,99 zł

3. First 200 - 17,50 zł

4. Albion 2000 - 21,99 zł

5. Pokrowiec - 31,99 zł

6. Podbierak - 19,60 zł

7. Podpórka 2 szt - 11,78 zł

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAZEM - 177,85 zł

Co do reszty tych klamotów, to szkoda mojego i Twojego czasu na wyliczanie. Ale najważniejsze! To główne wyposażenie wędkarskie i to AŻ 3 zestawy zamyka się w 180 zł, gdyż są to najzwyklejsze buble. Sprzedawca (cwaniak) robi dużą paczkę klamotów najgorszego sortu, zachwala, jako "bogaty zestaw" i wciska naiwnym, a urzeczonym tym całym "bogactwem". W razie "brania" na aukcji, pozbywa się szajsu?... 

Edited by Jotes

@Przemo94, proponuję zacząć od słownika języka polskiego i nie zapominaj o polskich znakach. Kolejne takie posty będa kasowane.