Przemo94 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 (edited) Witam. Moja przygoda z wedkowaniem nie jest dluga. mam podstawowa wedke " uniwersalna" w gre wchodzily wylacznie jeziorka i stawy. chcial bym poprobowac cos innego rzeka duze jeziora. wyprobowac rozne metody lowiectwa. chcial bym zainwestowac w sprzed od podstawi tu moje pytanie, znalazlem taki zestaw :zestraw za 199,90 glownie chodzi mi o opinie firm wedek kolowrotkow jak ten sprzed sprawuje sievw pracy . z gory dziekuje Edited May 9, 2016 by hege edycja linku. Proszę o przestrzeganie regulaminu forum (punkt 5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Daj sobie spokój z zestawami z Allegro. Pisaliśmy o tym już wielokrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo94 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 chcial bym poprobowac roznych metod poprostu i zainwestowac w lepszy sprzet pozniej jesli zalapie podstawy. wiem jak to jest z takimi "hitami" na allegro.Mysle ze masz racje chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia. chcial bym do weekendu zakupic sprzet prawdopodobnie zrezygnuje z tego zestawu i zainteresuje sie sprzetem typowo do spiningu w typowym sklepie wedkarskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 (edited) chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia. Choć... Myślę, że nie doczekasz się takiej wypowiedzi, bo to zwyczajna firma krzak. Jakieś bazarowe buble. Nie, żebym był gołosłowny: 1. wędki liczę aż po 15 zł za sztukę = 45 zł 2. Promo 2000 - 29,99 zł 3. First 200 - 17,50 zł 4. Albion 2000 - 21,99 zł 5. Pokrowiec - 31,99 zł 6. Podbierak - 19,60 zł 7. Podpórka 2 szt - 11,78 zł ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RAZEM - 177,85 zł Co do reszty tych klamotów, to szkoda mojego i Twojego czasu na wyliczanie. Ale najważniejsze! To główne wyposażenie wędkarskie i to AŻ 3 zestawy zamyka się w 180 zł, gdyż są to najzwyklejsze buble. Sprzedawca (cwaniak) robi dużą paczkę klamotów najgorszego sortu, zachwala, jako "bogaty zestaw" i wciska naiwnym, a urzeczonym tym całym "bogactwem". W razie "brania" na aukcji, pozbywa się szajsu?... Edited May 9, 2016 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo94 Posted May 9, 2016 Author Report Share Posted May 9, 2016 juz lapie o co chodzi dzieki Kolego. Sprzetu poszukam w sklepie wedkarskim troche poczytalem na forum o lepszych firmach, jakosci jakie oferuja co do mojego budrzetu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 (edited) budrzetu oooo moje oczy krwawią Próbowałem się powstrzymać, ale nie mogłem, przepraszam Edited May 9, 2016 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 @Przemo94, proponuję zacząć od słownika języka polskiego i nie zapominaj o polskich znakach. Kolejne takie posty będa kasowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 @Przemo94, mogę Ci podpowiedzieć zestaw spinningowy: - tani model WJ-ARS27025 + model KJ-ARM300M, nie znaczy że najgorszy; -średni model WJ-FUS27020 + model KJ-ARM300M, bardzo przyzwoity, ne pożałujesz, posłuży Ci kilka sezonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts