Przemo94 Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Witam. Moja przygoda z wedkowaniem nie jest dluga. mam podstawowa wedke " uniwersalna" w gre wchodzily wylacznie jeziorka i stawy. chcial bym poprobowac cos innego rzeka duze jeziora. wyprobowac rozne metody lowiectwa. chcial bym zainwestowac w sprzed od podstawi tu moje pytanie, znalazlem taki zestaw :zestraw za 199,90 glownie chodzi mi o opinie firm wedek kolowrotkow jak ten sprzed sprawuje sievw pracy . z gory dziekuje Edytowane 9 Maja 2016 przez hege edycja linku. Proszę o przestrzeganie regulaminu forum (punkt 5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Daj sobie spokój z zestawami z Allegro. Pisaliśmy o tym już wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo94 Napisano 9 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 chcial bym poprobowac roznych metod poprostu i zainwestowac w lepszy sprzet pozniej jesli zalapie podstawy. wiem jak to jest z takimi "hitami" na allegro.Mysle ze masz racje chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia. chcial bym do weekendu zakupic sprzet prawdopodobnie zrezygnuje z tego zestawu i zainteresuje sie sprzetem typowo do spiningu w typowym sklepie wedkarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) chodz liczylem na wypowiedz kogos kto mial z ta firma doczynienia. Choć... Myślę, że nie doczekasz się takiej wypowiedzi, bo to zwyczajna firma krzak. Jakieś bazarowe buble. Nie, żebym był gołosłowny: 1. wędki liczę aż po 15 zł za sztukę = 45 zł 2. Promo 2000 - 29,99 zł 3. First 200 - 17,50 zł 4. Albion 2000 - 21,99 zł 5. Pokrowiec - 31,99 zł 6. Podbierak - 19,60 zł 7. Podpórka 2 szt - 11,78 zł ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RAZEM - 177,85 zł Co do reszty tych klamotów, to szkoda mojego i Twojego czasu na wyliczanie. Ale najważniejsze! To główne wyposażenie wędkarskie i to AŻ 3 zestawy zamyka się w 180 zł, gdyż są to najzwyklejsze buble. Sprzedawca (cwaniak) robi dużą paczkę klamotów najgorszego sortu, zachwala, jako "bogaty zestaw" i wciska naiwnym, a urzeczonym tym całym "bogactwem". W razie "brania" na aukcji, pozbywa się szajsu?... Edytowane 9 Maja 2016 przez Jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo94 Napisano 9 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 juz lapie o co chodzi dzieki Kolego. Sprzetu poszukam w sklepie wedkarskim troche poczytalem na forum o lepszych firmach, jakosci jakie oferuja co do mojego budrzetu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) budrzetu oooo moje oczy krwawią Próbowałem się powstrzymać, ale nie mogłem, przepraszam Edytowane 9 Maja 2016 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 @Przemo94, proponuję zacząć od słownika języka polskiego i nie zapominaj o polskich znakach. Kolejne takie posty będa kasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 @Przemo94, mogę Ci podpowiedzieć zestaw spinningowy: - tani model WJ-ARS27025 + model KJ-ARM300M, nie znaczy że najgorszy; -średni model WJ-FUS27020 + model KJ-ARM300M, bardzo przyzwoity, ne pożałujesz, posłuży Ci kilka sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi