Dorsz Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2016 Informuję, że najpóźniej od września (a być może jeszcze w sierpniu) będzie można wybrać się na dorsze z plaży Stegna, Sztutowo, Kąty Rybackie, Krynica Morska - kwestia umowy. Łódź zabiera sześciu wędkujących - szczegóły w późniejszym terminie.
wind Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwca 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Wędkarstwo morskie" do "Umawialnia".
Dorsz Napisano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2016 Jestem zainteresowany. Witam - muszę dokonać kilku formalności - wkrótce podam namiary. pozdrawiam.
Alexspin Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2016 (edytowane) Ja z moją Panią bylibyśmy również zainteresowani. Na marginesie, czy za Twoim pośrednictwem można będzie załatwić też noclegi, bo my z Poznania mamy kawałek drogi i bez noclegów ani rusz. Edytowane 1 Lipca 2016 przez Alexspin
Dorsz Napisano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2016 Na pewno będę mógł pomóc w znalezieniu kwatery Dorsze na awatarze są z przygody w Norwegii (19,6 i 17,4 kg)....natomiast na zatoce gwarantuję rybki dużo większe niż w "standardowych" łowiskach (Władysławowo, Darłowo i.t.p.)...
wind Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2016 Proszę pozostałe sprawy załatwiać za pośrednictwem PW, na forum nie ma miejsca na reklamę bez zgody administracji.
Rekomendowane odpowiedzi