Dorsz Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Informuję, że najpóźniej od września (a być może jeszcze w sierpniu) będzie można wybrać się na dorsze z plaży Stegna, Sztutowo, Kąty Rybackie, Krynica Morska - kwestia umowy. Łódź zabiera sześciu wędkujących - szczegóły w późniejszym terminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Wędkarstwo morskie" do "Umawialnia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejayp40 Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Jestem zainteresowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorsz Posted July 1, 2016 Author Report Share Posted July 1, 2016 Jestem zainteresowany. Witam - muszę dokonać kilku formalności - wkrótce podam namiary. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 (edited) Ja z moją Panią bylibyśmy również zainteresowani. Na marginesie, czy za Twoim pośrednictwem można będzie załatwić też noclegi, bo my z Poznania mamy kawałek drogi i bez noclegów ani rusz. Edited July 1, 2016 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorsz Posted July 2, 2016 Author Report Share Posted July 2, 2016 Na pewno będę mógł pomóc w znalezieniu kwatery Dorsze na awatarze są z przygody w Norwegii (19,6 i 17,4 kg)....natomiast na zatoce gwarantuję rybki dużo większe niż w "standardowych" łowiskach (Władysławowo, Darłowo i.t.p.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Mógłbyś ujawnić koszty, cennik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Proszę pozostałe sprawy załatwiać za pośrednictwem PW, na forum nie ma miejsca na reklamę bez zgody administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts