Piotrek99 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam. Mam pytanie czy można samemu wykonać jakiś (schron/namiot/szałas) po prostu coś żeby można było schować się przed wiatrem i deszczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Parasol wędkarski będzie bardzo dobrym rozwiązaniem.Ewentualnie kup jeszcze kawałek foli taki 3x3 metry i zrób coś na zasadzie tarpa. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Mam coś takiego. Przy spinnigowaniu zupełnie przyzwoicie zabezpiecza przed przemoknięciem. Jest lekkie i po złożeniu zajmuje minimum miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Proponuję poncho z niemieckiego demobilu. Lekkie, zajmuje mało miejsca a chroni jak namiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Miałem, nawet jak jest zimno, pot pod nim spływa mocniej niż deszcz... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie spodziewałem tyle odpowiedzi Dobry patent jest ten Tarpan Można sobie rozłożyć a do tego ogrzać się przy zapalonym podgrzewaczu itp \ Dzięki wszystkim za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A najważniejsze że po złożeniu zmieści się w kieszeni ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Można dodać dookoła parasola materiał nieprzemakalny ??? też zda swoją role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A najważniejsze że po złożeniu zmieści się w kieszeni ☺ To bardzo dobrze + jest tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 I zobacz sobie w internecie jak dużo jest sposobów rozłożenia tego ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Miałem, nawet jak jest zimno, pot pod nim spływa mocniej niż deszcz... No nie wiem, mi na łódce nie raz pomogło i nie kojarzę żebym się jakoś specjalnie pocił To ma być coś awaryjnego a nie namiot czy parasol, których nie zawsze możemy zabrać nad wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A coś się by dało zrobić w podobnego do namiotu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Parasol z bokami jest idealny na takie okazje, nie zajmuje wiele miejsca i rozkłada się go szybko. Swój noszę zawsze w pokrowcu, nie przeszkadza a przydaje się czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A możecie jakiś polecić w miarę tani ??? BUDŻET NA WĘDKARSTWO KOŃCZY MI SIĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek99 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 http://www.decathlon.pl/osona-boczna-parasola-id_8240240.html?gclid=CJHfxtiqus4CFWJ5cgod-CkE-w sprawdzi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi