wind Napisano 30 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Kilka dni temu trafiła w moje ręce nowość na polskim rynku, echosonda Ibobber. Czym jest echo i do czego służy chyba nie trzeba żadnemu wędkarzowi tłumaczyć, każdy miał styczność z takim urządzeniem i wie, jak działa. Ibobber łączy w sobie zalety echosondy i urządzenia mobilnego o niewielkich rozmiarach i prostej obsłudze. Wystarczy włożyć w kieszeń kolorową kulę oraz smartfona z zainstalowana aplikacją i można iść na ryby. Oczywiście warto zabrać ze sobą wędki. Zobacz cały artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Daniel, dawaj testy, już się doczekać nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Poczekasz sobie, oj poczekasz ... Jutro zaczynam testy praktyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 31 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Poczekasz sobie, oj poczekasz ... Jutro zaczynam testy praktyczne. Wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 1 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 47 gram, to mimo wszystko dużo, jak na tak delikatne urządzenie. Kryształ musi mieć zatem gigantyczne zabezpieczenie, by wytrzymać te wszystkie uderzenia o wodę. Ja w swojej karierze miałem to nieszczęście, że po delikatnym puknięciu o beton, z małej wysokości, kryształ w moim przetworniku pękł. Byłem wtedy 3 stówki w plecy, bo na to nie ma innego ratunku, jak tylko wymiana całego przetwornika na nowy. Ale być może, to urządzenie pracuje na innej zupełnie zasadzie, nie na krysztale? W każdym razie, jest to ciekawostka technologiczna i warto się jej przyjrzeć. Testuj Danielu i opisz swoje spostrzeżenia. Ino wartko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark Napisano 13 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ciekaw jestem czy na rzece zda egzamin Pozdrawiam i życzę pomyślnych testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grybar1 Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) tu jest o echosądzie Fish Finder Wszędzie zdaje egzamin i w jeziorze i na rzece sam jej używam Edytowane 5 Lipca 2018 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 5 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Grybar1 to dziwne co piszesz. Autor testu ma jednak odmienne zdanie a możesz poczytać o tym TU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi