Danielos Napisano 15 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Witam wszystkich napisałem nowy post z tego typu ze był nie przejrzysty więc napisze tutaj nowy Chciałbym Zakupić wędkę karpiową razem z kołowrotkiem 400 zł by mnie to wyniosło za wszystko będę łowić na Dunajcu z brzegu stawy żwirowe i wody pzw tak samo chce by wędka służyła do żywca ewentualnie trupka jestem nowy w tej dziedzinie bo łowiłem tylko na feedery więc mam nadzieję ze ktoś tutaj pomoże przepraszam za stary post troche nie przejrzysto to napisałem nie chce łowić na spinning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 15 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Interpunkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 15 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Danielos, co z tego że założyłeś nowy temat, jeżeli tekst jest nadal nie przejrzysty. Tkwisz w rozkosznej nieświadomości, albo udajesz że nie wiesz o co chodzi. Tutaj dowiesz się na czym polega Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Jedna karpiówka, a tyle możliwości - miodzio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi