wind Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 .Windzie -Danielu. Może mówimy o dwóch różnych boiskowych sytuacjach, być może ja czegoś nie dostrzegłem. 56 minuta. Podwójne zagranie ręką, pierwszego nie do końca kojarzę, drugie było ewidentne. Sam wiesz że gra w LM, toczy się o duże pieniądze. I o to mi chodzi od początku, piłka nożna nie jest sportem w pełnym znaczeniu tego słowa. Tak na marginesie, tu nie chodzi o 1,5mln ale 2 min euro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Wind napisał: Tak na marginesie, tu nie chodzi o 1,5mln ale 2 mln euro. I tym optymistycznym akcentem, proponuję zakończyć dyskusję nad urokami piłki nożnej, gdyż uczestnicy dyskusji (w liczbie czterech), wystarczająco jasno określili swoje stanowiska. Najwyższy czas wrócić do nurtującego ludzkość, tytułowego pytania: A co z włosami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Wind napisał: Tak na marginesie, tu nie chodzi o 1,5mln ale 2 mln euro. I tym optymistycznym akcentem, proponuję zakończyć dyskusję nad urokami piłki nożnej, gdyż uczestnicy dyskusji (w liczbie czterech), wystarczająco jasno określili swoje stanowiska. Najwyższy czas wrócić do nurtującego ludzkość, tytułowego pytania: A co z włosami? Drogi Zbigniewie, raz kolejny nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgodzić się z Twoim zdaniem. W sprawie włosów mam zatrważające wieści. Otóż zauważyłem niepokojące dwa trendy. Albo i trzy. 1. Te co wypadły - nie odrastają mimo stosowania wymienionych w tym wątku specyfików. 2. Te co zostały siwiec zaczynają. 3. I co najgorsze... Na głowie ni ma, za to w nosie, uszach i brwi rosną jak cholera. Zaczynam się siebie bać. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez quartz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi