szpifa7 Napisano 3 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Witojcie. Uzywa ktoś radyjka na rybach,zasiadkach ? Planuje zakup jakiegoś a może już sprawdzonego radyjka na ryby i jest tego troche,tylko jeszcze pytanie czy to znajdzie fale Może ktoś podrzuci linke na dobre,grające radyjko. Zastanawiam sie nad takim wynalazkiem. ZS21 Przenośny MINI Głośnik Radio USB MP3 SD FM Ktoś coś? Edytowane 3 Marca 2017 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 3 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Moim zdaniem, tego typu sprzęt nad wodą to profanacja idei wędkarstwa. Po to między innymi "uciekam" nad wodę, żeby odciąć się, pozostawić gdzieś za sobą cały ten zgiełk. Sama woda i otoczka przyrody wystarcza mi za wszystkie radia i telewizje razem wzięte. Zdaję sobie sprawę że gusta ludzi są różne, ale jakoś nigdy nie rozumiałem wędkarzy przyjeżdżających nad wodę posłuchać radia, lub co gorsza ulubionych kawałków disco polo. Bywa i tak że z gustami takiego delikwenta, koniecznie musi zapoznać się cała okolica... Ps. Sorry Szpifa, że nie pomogłem w rozwiązaniu Twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 3 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 (edytowane) Kilka lat temu kupiłem sobie ok. ORF 200 Do dziś gra tak samo, dwa paluszki AA wystarczały mi na 10-11 dni grania przez 24h/doba ale nie na full, choć na dworze każdy sprzęt słychać o wiele ciszej niż taki sam w domu. Jednak już w namiocie musiałem przyciszać. Alarm i zegarek przydawał się aby odciążyć komórkę od tej funkcji i ciągłego uruchamiania wyświetlacza. Jak nie będziesz chciał obarczać radiem otoczenia to zawsze możesz podłączyć słuchawki od komórki - jack 3,5mm. Jak będziesz sam to słuchaj śmiało. Brzęczydełko zawsze rozwesela, gdy człowiek poczuje się samotnie. Jedno co mnie zaskoczyło to odbiór. Naprawdę dobrze odbiera fale w zasięgu nadawania danej stacji a to ważne. Zawsze można też wejść na stronę radiowych częstotliwości i sprawdzić jakie stacje nadają w danym rejonie i zapisać sobie na kartce a tę przykleić z tyłu obudowy. Niestety nie wiem jaką moc ma głośnik. Na moje ucho ok. 4W a w terenie to ważne. 2W przetwornik w mojej komórce bez problemu zagłusza. Te 2W może być nieco za mało a i linkowane radyjko nie ma baterii i jest to moim zdaniem duży minus. W końcu usb i karta żrą sporo energii. Edytowane 3 Marca 2017 przez Docio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi