Nicco Puccini Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Tak Panowie i Panie, jest coś takiego jak by ktoś jeszcze nie wiedział. My, wędkarze, mamy swój dzień w roku. Wprawdzie mało kto o nim wie, nikt nie daje nam wolnego z pracy z tej okazji a rano nie znajdujemy koło łóżka stosiku prezentów...Ale taki dzień mamy. Z tej właśnie okazji życzę każdemu metrów sandaczy, pół tora metra szczupaka, dorszy cięższych od kutra, sumów ciągających łodzie przez 25km rzeki i urywających zestawy, karpi większych od łodzi pod wodnych, płoci tak wielkich, że wyglądają jak okonie nilowe, brzan tak silnych, że pozrywają wam stawy w łokciach, kleni ogromnych niczym wielkie amury azjatyckie...I każdemu nowej stelki i spina wymarzonego. Oby się wam spełniły wasze wędkarskie marzenia, a robaki nigdy od was nie uciekały. Nich moc będzie z wami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Tak jest Wszystkiego najlepszego. Samych dużych ryb, mało zrywek i dużej cierpliwości na zasiadkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Nie wiem co można dodać do tak kompletnych życzeń moich poprzedników... Może zmian w PZW??? Eeeee... Może coś bardziej realnego... Życzę wam spełnienia wędkarskich marzeń, po prostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 taaaaaaaaaaakiej ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muchozol Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 i jeszcze więcej...pozdrawiam wszystkich moczykijów..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Panowie, ale chyba to nie polega na tym, by samemu sobie życzenia składać Edited March 19, 2012 by woldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja zamiast składać sobie życzenia, kupiłem sobie wczoraj kilkadziesiąt gumek - w różnych kolorach i rozmiarach. Wiem że przynajmniej Wy właściwie zrozumiecie słowo "gumki", bo znajomi chyba nie załapali o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja sobie z tej okazji nawiązałem zestawów do tyczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts