Rybak87 Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam, czy ktoś z Was ma własną firmę z zmagał się kiedyś ze złą opinią o niej? U mnie jest taka sytuacja i nie bardzo wiem co zrobić. Czytam różne poradniki jak ten - ale nie wiem czy takie doraźne działania coś dadzą. Jak sądzicie? Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez wind edycja linku
zwykły michał Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2017 Ciężko pracować żeby tak nie było. Szanuj klienta, jego czas i pieniądze. Sluchaj tego co oczekują i staraj się realizować, to co można, najlepiej jak potrafisz. U mnie działa i turla się do przodu.
Alexspin Napisano 5 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2017 21 godzin temu, Rybak87 napisał: Witam, czy ktoś z Was ma własną firmę z zmagał się kiedyś ze złą opinią o niej? U mnie jest taka sytuacja i nie bardzo wiem co zrobić. (...) Jestem "prywaciarzem" od 30 lat i miałem szczęście, że mnie to nie spotkało, ale z doświadczenia życiowego mogę Ci podpowiedzieć. Przeanalizuj jak do tego doszło, nic nie powstaje z próżni. Musiałeś na samym początku coś komuś "nawalić", zajść klientowi za skórę. Pomyśl o tym, spróbuj to naprawić. Rozejrzyj się po "rynku", może to konkurencja robi krecią robotę. Jeśli rozsiewają nieprawdziwe informacje, masz drogę sądową. W ostateczności zmień formę organizacyjną, z własnej działalności przejdź na sp. z o. o., zmień nazwę, zacznij od początku. Często to skutkuje.
Rekomendowane odpowiedzi