michal696910 Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Witam mam takie pytanie na łowisku na którym urzęduje znjadują sie sumiki karłowate w znacznej ilośći karasie amury szczupaki okonie i płotki i złyszałem tez że znajduja sie karpie i jakim sposobem mógłbym złowic takiego karapia jak wogóle jest na nim ale po zebraniu kilku informacji jestem pewny że są z góry dziękuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultraboat Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Najpierw dowiedz się czy w ogóle są tam karpie czy to tylko mit, a co do samego połowu- proponuję urządzić 2-3 zasiadki i dobrze zanęcić, wtedy zobaczysz czy coś z tego będzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanngarethh Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Zanęcić czymś co inne te ryby nie jedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Sumiki karłowate wciągają wszystko, bez wyjątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 jedyne co przychodzi mi na myśl to zastosować kulki pływające i umieścić przynętę ok 40cm nad dnem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts