Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ozet Napisano 1 Listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Wszystkim wędkarzom którzy odeszli na zawsze, Tym którzy byli dla mnie inspiracją i wzorem, oraz Tym których tylko spotykałem na swych wędkarskich ścieżkach, i Tym których nigdy nie było dane mi spotkać. Wieczny odpoczynek racz im dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju. Amen Edytowane 1 Listopada 2017 przez Ozet 9
stawny Napisano 1 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Wieczny racz dać im Panie Amen Edytowane 1 Listopada 2017 przez stawny 2
Wartburg Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Grudnia 2017 Spławik 66 propagował pewną ideę .... I sie zaraziłem Wiało tak że myślałem że wędki z osadzaków wywieje a nawet ognisko udało sie rozpalic 4
Ozet Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2018 "Pamiętajmy o tych co odeszli, inaczej naprawdę będą martwi." / Autor nieznany/ 4
Rekomendowane odpowiedzi