Minus Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) mój kot lubi golnąć sobie piwko wieczorkiem potem śpimy nawaleni razem czasami jak jesteśmy trzeźwi to oglądamy telewizję Balbina kibicuje Justynie Kowalczyk, nawet zastanawiam czy nie kupić jej biegówek Edited May 18, 2012 by Minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 NO, no...Masz MInus fajnego zwierzaka. Widać, że potraficie się dogadać, i fajnie razem czas spędzacie...Szczególnie ten żubr. Ciekawe, kto ma lepszą głowę? Ale powiem ci, że z moimi zwierzakami to by się nie pokochał raczej... Łagodna przedstawicielka P. cambidgei, która uwielbia spać na mojej poduszce. Jednak nigdy jej na to nie pozwalam, za co jest na mnie zła...Ale niestety, jakoś nie jara mnie gryzienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 masz Nikoś nerwy ze stali Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 A mojego brytana znacie , jej fotka w opisie majówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 masz Nikoś nerwy ze staliMoże trochę...ja się ich nie boję, mnie fascynują te zwierzęta. Ich tryb życia, sposób odzywania się...I wbrew pozorom nie są jakoś mega groźne Widzieliśmy wind, widzieliśmy. Fajny zwierz Szkoda, że sam nie mogę mieć psa, ze względu na ciągłe wybywanie z domu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Kocham kociaki mój nazywa się ,,Kocilla'' ma trochę świra ale jest śmieszna, a i włochatego ośmionoga kiedyś miałem ale nie długo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzana_pl Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ja swego czasu miałem w domu kotka,jednak pewnego dnia przepadł bez wieści,teraz suczke owczarka niemieckeigo- długowłosego. Też uwielbia ze mną łowic,to wierny towarzysz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pułkownik70 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ja mam 11-letniego spaniela i nawet był raz ze mną na rybach. zaznaczam tylko raz bo najpierw zaczoł skakać za kaczkami do wody. Gdy go przypiołem to urządził taki koncert, że ryba się przez tydzień nie pokazała . To była nasza pierwsza i ostatnia wyprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ja mam 11-letniego spaniela i nawet był raz ze mną na rybach. zaznaczam tylko raz bo najpierw zaczoł skakać za kaczkami do wody. Gdy go przypiołem to urządził taki koncert, że ryba się przez tydzień nie pokazała . To była nasza pierwsza i ostatnia wyprawa. Hehe, moja nie wskakuje do wody, za to każdą rybkę obszczekuje i chce powąchać. Niestety, za to muszę zostawiac ją na działce, patrzy tylko przez kraty furtki co robimy na pomoście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ja mam Yorka, Cavalier King Charles Spaniela i...kota - czarnego w dodatku. Yorek nigdy na rybach nie byl, i dobrze bo to straszny szajbus. Spaniel raz był i pamiętam, ze był wtedy taki upał, ze musieliśmy go zimną wodą z rzeki polewać bo ledwo dyszał. Za to kot...to nie tylko był na rybach, ale i w wodzie i nawet...pod wodą. Pamiętam, bylem raz na rybkach. Siedzę na pomoście. Bacik w reku, sprzęt na pomoście przede mną, podbierak w pogotowiu z boku. Kot się wyleguje za mną na słoneczku. Nagle mam branie, zacinam, wyciągam malutką płotkę. Kot widzi, ze rybka trzepocze trzy metry od niego, bez opamiętania rusza przed siebie, nie patrząc w ogóle gdzie się znajduje, galopem przebiega cały pomost, potyka się o podbierak i wpada do wody. Ja tylko oniemiały stoję i nie wiem co mam robić. Tam były 2 metry głębokości a ja nie wiem czy koty umieją pływać i myślałem, ze on mi utonie. Po chwili kot znajduje się na brzegu cały ociekający wodą, chudy - obraz nędzy i rozpaczy . I do dziś zadaje sobie pytanie:czy on popłynął pod pomostem, czy przeszedł po dnie na brzeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 czy on popłynął pod pomostem, czy przeszedł po dnie na brzeg Przeszedł po dnie, koty nie pływają . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Już mi nie mieszaj w głowie, bo aż w necie musiałem sprawdzić czy to prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 i ?? Co z tymi kotami??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadebla Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Umieją...chyba Edited November 17, 2012 by Kadebla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts