żona_wędkarza Posted September 5, 2018 Report Share Posted September 5, 2018 Witam, Drodzy wędkarze, zarejestrowałam się na forum ponieważ potrzebuje pomocy. Zupełnie nie znam się na wędkowaniu. Co prawda towarzyszę mężowi ale tylko na leżaku z książką w ręku. Zbliżają się jego urodziny - OKRĄGŁE Chciałabym mu zrobić wypasiony prezent wiem tyle że łowi na jeziorach lub stawach - liny, karpie... Sprzęt, którym dysponuje ma już swoje lata. Koniecznie chce kupić coś z kategorii turbo :). Koszty nie mają znaczenia. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Ja ostatnio do gruntu używam kija VDE-Robinson Feeder-Method Nano Core TX2 3,3m, cw 55g i kołowrota Robinson Method Runner FD. Zestaw za niewiele ponad 400zł a zrobił na bnie bardzo dobre wrażenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 W dniu 5.09.2018 o 11:26, żona_wędkarza napisał: Sprzęt, którym dysponuje ma już swoje lata. I to jest dobra wskazówka, gdyż znaczy, że sprzęt mu się sprawdził i jest z niego zadowolony oraz, że spełnia jego wymagania i oczekiwania. Aby prezent był trafiony potrzebne by były nazwy wędzisk i wszelkie inne oznaczenia aby dopasować się do współczesności, czyli wszelkie napisy jakie są na wędziskach i kołowrotkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts