bart Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Witam, zakładam temacik, w którym można porozmawiać na temat Mistrzostw Europy 2012 w piłce nożnej. Myślę, że znajdzie się kilku wędkarzy, którym nie obce jest kopanie piłeczki lub też oglądanie kopiących Tak więc daję wolność słowa w tym temacie - komentujcie, piszcie co wam "palce na klawiaturę przyniosą" - piszę to zerkając na ekran TV gdzie dwudziestu dwóch chłopa biega właśnie za piłką ( sparing, Polska - Andora - 74 min. 3-0 ) - zamiast siedzieć na rybach.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Sam byś na rybki wyleciał, a nie w tv się gapisz ;p Swoją drogą, ciekawe co Polacy wykopią na Euro... Wiem jedno... Jak zdobędą mistrzostwo, to wyłączę FIFĘ i pójdę spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 Hehehhe, "fifa" daje możliwości i spełnia marzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 ja w temacie kopaniny odpadam sory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Hehehhe, "fifa" daje możliwości i spełnia marzenia Taaak... Zwłaszcza na poziomie AMATOR Na szczęście już jadę na wyższym, Hehehe.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohio Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Kiedyś byłem wielkim fanem piłki kopanej, ale teraz to będzie dla mnie tylko kłopot w dojadach z i do pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Oraz na i z rybek. Do pracy to na rower się przesiadam. Piłka mnie w ogóle nie interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Dokładnie mam podobnie - dziwne, bo wiekszość ludzi z którymi rozmawiam - np. ojciec, znajomi itp. potwierdzają wasz pogląd - kiedys tak, kibicowałem czy to drużynie narodowej czy , regionalnej itp., dziś juz wcale lub mniej. Ciekawa to tendencja, czyżby juz nie potrzeba nam "chleba i igrzysk"...czy po prostu wędkarze to ludzie raczej wyciszeni, kochający naturę....i spokój...którzy zaczynają unikać gwaru i krzyków.....a może słabe wyniki "kopaczy" przyczyniają się do tego - bo po co ich oglądać i kibicować ? Choć z drugiej strony są inne dyscypliny dające nam medale itp. może macie jakieś inne "zacięcia sportowe" ? Czy jednak sport ogólnie przestaje interesować społeczeństwo ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Sportem interesuję się na równi z wędkarstwem i naszym zawsze kibicuję, ale coś mi się wydaje, że w tych mistrzostwach nic nie ugrają. Co prawda stawiam, że po przegranej z Grecją kolejne dwa mecze wygrają i wyjdą z grupy, bo w końcu gospodarzom nawet ściany pomagają, ale dalej to już za wysokie progi Edited June 3, 2012 by woldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 JA tam jakoś nie specjalnie się interesuję piłką nożną. Znaczy się nie an tyle, żeby fanatycznie dużo meczy oglądać... Lubię jednak jechać i kibicować na meczu lokalnej drużyny, pośpiewać z chłopakami... Co zaś do Euro- z pewnością gorąco będę Polakom kibicował, patriota jestem w końcu Podobnie jak woldi myślę, że wyjdą z grupy. I mam cichą nadzieję, że co do dalszego ciągu to słowa woldiego okażą się błędne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Jak już miałbym typować to widze remis z Grecją, wygraną z Czechmi i przegraną z Rosją Mistrzem Holandia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ja na mistrza stawiam Hiszpanię...niestety, bo ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Cóż, piłką się interesuję, w TV , na stadion mam za daleko . Jakie mamy szanse? Niewielkie, pewnie z grupy wyjdą i na tym koniec. Kto będzie mistrzem?? Hiszpania !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 A ja Myślę że z grupy może być problem. Grecję możemy ograć w najgorszym wypadku remis, bo Grecy potrafią tylko się bronić. Co do reszty meczy jeżeli złapiemy jeden punkt na Rosji i Czechach to myślę że będzie sukces.Ostatni mecz z Andora pokazał jak pokraczny mamy zespół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 W/g mnie Polska wyjdzie z grupy. Wygrana z Grecją i potem dwa remisy, chociaż to co napisał Woldi zaintrygowało mnie. Oprócz zwykłego kibicowania, obstawiam u bukmachera i to jest ciekawa opcja. Co do mistrza Europy to myślę że Portugalia dobrze pogra, ewentualnie Niemcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 to co napisał Woldi zaintrygowało mnie.Myślisz o porażce z Grecją? Moim zdaniem właśnie Grecja jest najmocniejszym zespołem w naszej grupie. Może grają mało widowiskowo, ale cholernie skutecznie. Z Ruskimi damy się poćwiartować by tylko wygrać, a Czechy mają bardzo słaby zespół.Oprócz zwykłego kibicowania, obstawiam u bukmacheraJa obstawiam tylko mundial Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) A ja Myślę że z grupy może być problem. Grecję możemy ograć w najgorszym wypadku remis, bo Grecy potrafią tylko się bronić. Co do reszty meczy jeżeli złapiemy jeden punkt na Rosji i Czechach to myślę że będzie sukces.Ostatni mecz z Andora pokazał jak pokraczny mamy zespół. Zapomniałem dodać że moimi faworytami są Włosi ,Niemcy i Holendrzy czarnym koniem może być zawsze silna Chorwacja, jeżeli wygrają z własnym temperamentem to maja duże szanse. Co do bukmacherski to piłkę obstawiam często ale nie jest to dyscyplina na której najwięcej kasy się robi, inne mało widowiskowe sporty są na nabijanie kasy. Edited June 4, 2012 by baloonstyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Myślisz o porażce z Grecją? Moim zdaniem właśnie Grecja jest najmocniejszym zespołem w naszej grupie. Może grają mało widowiskowo, ale cholernie skutecznie. Z Ruskimi damy się poćwiartować by tylko wygrać, a Czechy mają bardzo słaby zespół. O tym właśnie myślę. Już od dawna nie wierzę w czystość sportu. Próbuję myśleć jak bukmacher i od tego czasu więcej wygrywam. Dodam że nie jestem typowym hazardzistą i gram na małych stawkach żeby coś udowodnić. Grecja to niekoniecznie najsilniejszy zespół, a my jesteśmy gospodarzami... Statystyki mówią że gospodarze w meczu otwarcia wygrywają, lub remisują. Tu właśnie jest pole do popisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Grecja to niekoniecznie najsilniejszy zespół, a my jesteśmy gospodarzamiPortugalia też tak myślała i...się przejechała choć chciałbym się mylić.Panowie, a może zrobimy jakieś małe, prywatne, koleżeńskie zakłady tak dla uatrakcyjnienie mistrzostw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Panowie, a może zrobimy jakieś małe, prywatne, koleżeńskie zakłady tak dla uatrakcyjnienie mistrzostw? Świetny pomysł! Co obstawiamy??? Rezultat, dokładny wynik??? Mistrza, czy kolejne mecze??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 O ciekawy pomysł z tym obstawianiem Zrobie może temacik - jesli w nim pomożecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Właśnie w TV przekazali "widzenie" jasnowidza : pierwszy mecz dobrze, drugi średnio, trzeci źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) O ciekawy pomysł z tym obstawianiem Zrobie może temacik - jesli w nim pomożecie A rób, rób Edited June 5, 2012 by woldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts