matys Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 mam zawody co polecacie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 W jakiej dyscyplinie te zawody w podnoszeniu ciężarów? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 37 minut temu, Wartburg napisał: W jakiej dyscyplinie te zawody w podnoszeniu ciężarów? Andrzej, ja się domyśliłem. Napisał w dziale "Spławik", więc pewnie zawody w struganiu spławików. Ja polecam korę topolową. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 O ja niedomyślny, już sie poprawiam :) Prosze są spławiki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaAnastazja Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Jakie macie nagrody na swoim koncie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Największą nagrodą z zawodów wędkarskich jest udział w nich i spotkania z kolegami z całej Polski, uścisk dłoni, wspólnie wypite piwo i długie rozmowy. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 8, 2019 Report Share Posted January 8, 2019 W dniu 7.01.2019 o 16:43, Jotes napisał: Największą nagrodą z zawodów wędkarskich jest udział w nich i spotkania z kolegami z całej Polski, uścisk dłoni, wspólnie wypite piwo i długie rozmowy. Pospisuje sie oburącz i jeszcze nogami :) PS nie muszą być zawody wystarczy spotkanie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts