Teneryfa na haczyku Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Oraganizuję wędkowanie na Teneryfie. Zapewniam nocleg, łódki z elektronikà, sprzęt wędkarski, łowiska, zwiedzanie wyspy. wolne terminy zimà (20-25 stopni C) tuńczyki, merliny, barakudy, rekiny, wahoo, koryfeny itd ZAPRASZAM do kontaktu, rezerwacji, dużo zdjęć na profilu Facebookowym “Teneryfa na Haczyku“ i na stronie http://teneryfanahaczyku.pl Krzysztof Górecki tel. 603 633 529 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Niezła oferta, szkoda że mnie nie stać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted October 19, 2018 Report Share Posted October 19, 2018 Panieeee. Tydzień temu wróciłem z Teneryfy. Masz wyczucie czasu. Tam szukałem czegoś ale nawet sprzedawcy ostrzegali mnie, że o tej porze roku ryba ucieka od wyspy i łowić można tylko drobne rybki. No i niestety prawdopodobnie jedyna wyprawa na Teneryfę zakończyła się bez wędkowania :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts