Dominika Wancek Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Cześć, piszę do Was z pomocą. Mój luby zapalony wędkarz ma niedługo urodziny i chciałabym mu coś kupić do wędkowania co mu się przyda i spodoba. Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy. Może jakiś zestaw? :) Będę wdzięczna za podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 37 minut temu, Dominika Wancek napisał: Wiem, że preferuję metodę łowienia spinning. Polecicie jakąś konkretną wędkę, przynęty? Wiem, że łowi najczęściej szczupaki, karasie, węgorze też czasem, sumy. Z taką wiedzą najlepiej będzie jak pójdziesz z nim do sklepu i każesz coś wybrać w kwocie, którą chcesz na ten cel przeznaczyć. Możesz też użyć podstępu, niby niechcący przechodząc obok wędkarskiego wejść i pooglądać sprzęt, a kupisz to, co mu się spodoba pierwsze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 1, 2019 Report Share Posted August 1, 2019 Jotes ma 100% racji. Jeśli chciałabyś połączyć jednym kijkiem karasia i suma, to lepiej nic nie kombinuj i nie wymyślaj. Albo do sklepu z Twoim Lubym, albo karta podarunkowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziwak Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień to WW jest sprawne i nie potrzebne więc najlepiej przynenty woblery i gumy i będzie zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 5 godzin temu, dziwak napisał: To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże wędkę ma kolowrotek ma jak jeździ na ryby co tydzień to WW jest sprawne i nie potrzebne więc najlepiej przynenty woblery i gumy i będzie zadowolony Chłopie, pisz po polsku, oczy mi krwawią. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziwak Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 7 minut temu, wind napisał: Chłopie, pisz po polsku, oczy mi krwawią. To idź do lekarza to może być objaw obrzęku mózgu jeśli jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 Serdecznie dziękuję, i żegnam ozięble. Swoją drogą rekord forum, 3 różne ostrzeżenia w ciągu 4 minut. BRAWO !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 W dniu 09.08.2019 o 08:12, dziwak napisał: To co napisałaś to samo powiedz w sklepie wędkarskim tylko określ Max pułap A sprzedawca ci pomoże (…) … i sprzeda Ci "zalegacza", którego nie może się pozbyć od dwóch lub więcej lat! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafix Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 (edited) Na co warto zwrócić uwagę kupując sztuczne przynęty? Pozdrawiam Edited August 29, 2019 by hege Wykasowanie spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts