Jump to content

kołowrotek do spina

Recommended Posts

Witajcie, jestem nowum użytkownikiem, wędkuje rekreacyjnie, i otrzebuję pomocy, jaki kołowrotek wybrać do spina Mikado Essential Skim 240. Chcę kupić kołowrotek z firmy Mikado, ale nie za bradzo wiem jaki model wybrać, myślę, że do rekreacyjnego wędkowania, nie musi być aż tak drogi, no do 80 zł. Chcę wędkować na żyłkę 0.20 mm jedna szpula i dróga na 0.18 mm. Żyłka z serii Mikado była by nawinięta. Czekam za waszą poradą!

Witajcie, jestem nowum użytkownikiem, wędkuje rekreacyjnie, i otrzebuję pomocy, jaki kołowrotek wybrać do spina Mikado Essential Skim 240. Chcę kupić kołowrotek z firmy Mikado, ale nie za bradzo wiem jaki model wybrać, myślę, że do rekreacyjnego wędkowania, nie musi być aż tak drogi, no do 80 zł. Chcę wędkować na żyłkę 0.20 mm jedna szpula i dróga na 0.18 mm. Żyłka z serii Mikado była by nawinięta. Czekam za waszą poradą!

Cięzko coś ciekawego w tej kwocie kupić, poleciłbtm Ci SPRO są to wytrzymałe kołowrotki niestety z innej półki cenowej.

• 2 weeks later...

Koszty przesyłki zależnie od wagi , jak kupisz za 130 zł wyśle Ci gratis ponieważ jesteś z tego forum. Nie zarabiam na przesyłkach to nie moja liga. Bierz Catane naprawdę super kolowrotek jeśli chodzi o cenę/jakość.

Koszty przesyłki: http://www.pirania-sklep.pl/koszty_przesylki_2