genius.net Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Witajcie, jestem nowum użytkownikiem, wędkuje rekreacyjnie, i otrzebuję pomocy, jaki kołowrotek wybrać do spina Mikado Essential Skim 240. Chcę kupić kołowrotek z firmy Mikado, ale nie za bradzo wiem jaki model wybrać, myślę, że do rekreacyjnego wędkowania, nie musi być aż tak drogi, no do 80 zł. Chcę wędkować na żyłkę 0.20 mm jedna szpula i dróga na 0.18 mm. Żyłka z serii Mikado była by nawinięta. Czekam za waszą poradą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Witajcie, jestem nowum użytkownikiem, wędkuje rekreacyjnie, i otrzebuję pomocy, jaki kołowrotek wybrać do spina Mikado Essential Skim 240. Chcę kupić kołowrotek z firmy Mikado, ale nie za bradzo wiem jaki model wybrać, myślę, że do rekreacyjnego wędkowania, nie musi być aż tak drogi, no do 80 zł. Chcę wędkować na żyłkę 0.20 mm jedna szpula i dróga na 0.18 mm. Żyłka z serii Mikado była by nawinięta. Czekam za waszą poradą!Cięzko coś ciekawego w tej kwocie kupić, poleciłbtm Ci SPRO są to wytrzymałe kołowrotki niestety z innej półki cenowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Areh Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Niedrogi a w miarę dobry - Shimano ALIVIO. Dostaniesz go spokojnie poniżej 100 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Shimano Catana 2500 - 130 zł cena super Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Shimano Catana 2500 - 130 zł cena super z tego co się orientuję, to cena ostatnio trochę podskoczyła. brat kupował 2500 i dał równe 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Pirania podał cenę ze swojego sklepu, u niego jest taniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Pirania podał cenę ze swojego sklepu, u niego jest taniej plus koszty przesyłki, oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Kołowrotek Catana jet zajeb... Mam dwa i moim zdaniem stosunek jakości do ceny super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirania Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Koszty przesyłki zależnie od wagi , jak kupisz za 130 zł wyśle Ci gratis ponieważ jesteś z tego forum. Nie zarabiam na przesyłkach to nie moja liga. Bierz Catane naprawdę super kolowrotek jeśli chodzi o cenę/jakość. Koszty przesyłki: http://www.pirania-sklep.pl/koszty_przesylki_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts