Rafał wędkarz Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Cześć, jak promować wędkarstwo w naszym kraju i zachęcić więcej osób do uprawiania tego sportu? Stworzyliśmy Movyu (https://movyu.pl/wedkarstwo/), gdzie w jednym miejscu zebraliśmy szeroką bazę ponad 500 łowisk komercyjnych. Duży wybór sprzętu i akcesoriów wędkarskich dostępny jest w naszym sklepie, jak również w formie wypożyczeń. W poszukiwaniu porad i nowinek zajrzyjcie na bloga prowadzonego przez pasjonatów ryb. Ostatnio stworzyliśmy chat (https://discord.gg/y4N4bDj), aby umożliwić kontakt między członkami społeczności w każdej chwili: z domu, w drodze albo na łowisku. Sprawdźcie naszą stronę i dajcie nam znać, ciekawi jesteśmy co o niej myślicie Edytowane 25 Września 2019 przez Rafał wędkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 On 9/25/2019 at 1:23 PM, Rafał wędkarz said: W poszukiwaniu porad i nowinek zajrzyjcie na bloga prowadzonego przez pasjonatów ryb. Pasjonatów ryb to możesz poszukać na forum akwarystycznym 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 17 minut temu, zwykły michał napisał: Pasjonatów ryb to możesz poszukać na forum akwarystycznym Oj nie zmuszaj człowieka do odpalenia Wiki w poszukiwaniu tłumaczenia terminu "akwarystyka". On miał tylko zareklamować sklep na jak największej ilości portali i for. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Niech sobie reklamuje dopóki Admin pozwala. Reklama jest mało zachęcająca do odwiedzenia, napisana językiem kompletnego laika. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Jasne, przynajmniej otwarcie a nie coś w stylu "doradźcie czy będzie dobre na delikatny spławik" i link do wędzisk z cw 40-80 g. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sady Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Wywala co chwila, co znaczy, że bardziej wq..a niż jest potrzebna. Odinstalowałem. Lepiej stwórzcie apkę do rozkminy, która woda czyja jest... PZW takie czy śmakie, prywatne czy kogo tam. Określam lokalizację i pokazuje mi, komu mam daninę zapłacić... Marzenie Nazwa trudna do posługiwania się ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Godzinę temu, sady napisał: Wywala co chwila, co znaczy, że bardziej wq..a niż jest potrzebna. Odinstalowałem. Lepiej stwórzcie apkę do rozkminy, która woda czyja jest... PZW takie czy śmakie, prywatne czy kogo tam. Określam lokalizację i pokazuje mi, komu mam daninę zapłacić... Marzenie Dokładnie - marzenie. Nawet w spółce Wody Polskie nie mają pełnych informacji komu dzierżawią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi