Docio Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 (edited) Jak ktoś dostał gęsiej skórki myśląc o jakimś darkwarezie, to go na wstępie rozczaruję. Najprościej zalogować się w jakimś sklepie i kupić. Nie lubię prostych rozwiązań, choć najczęściej są one skuteczne. Rozejrzałem się, pogrzebałem w otchłaniach netu i...dogrzebałem się do książek z wolnymi licencjami na YT. Z YT jest tak, że można oglądać ale pobrać to już nie, a przynajmniej nie tak prosto. Jak już się znajdzie konwerter to wpierw konto a potem reklamy lub ograniczenia. Ale znalazłem jeden, który jest darem autorów dla innych i nic nie trzeba instalować, wszystko robi się on-line. Konwerter znajduje się na tej stronie i nie wymaga nic oprócz wklejenia jakiegoś linku z audio znajdującego się na YT, na przykład tego. Nie jest to całość ale na pewno pomoże w decyzji, czy kupować, czy nie. Można jednak znaleźć pełne książki, wystarczy poszukać. Fajna strona bo działa na audio i sprawdza się zarówno na audiobookach jak i muzyce. A skoro już o muzie to polecam w pełni uwolnioną, taką którą na pewno rozpoznacie z wielu różnych filmików a znajduje się tutaj. Ale, jeślibyście chcieli pełną książkę Pilipiuka z uwolnioną licencją, to wystarczy wejść tu. Edited November 14, 2019 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 7 godzin temu, Docio napisał: jeślibyście chcieli pełną książkę Pilipiuka Odsłuchałeś?? Jak wrażenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 4 minuty temu, wind napisał: Odsłuchałeś?? Jak wrażenia? Nie, to ponad 10 h słuchania. Za tydzień w szpitalu będę miał co robić. ściągnąłem też "Szewc z Lihtenrade", to kolejne 10 h, a na deser "Wiecha", tylko nie znam tytułu. Na słuch początek mi przypomina, albo „Helena w stroju niedbałem, czyli królewskie opowieści pana Piecyka”, albo „Ksiuty z Melpomeną”. Jeszcze nie wiem, jak wytrzymam to po 25.11 coś skrobnę bo z telefonu to mnie nerwy za bardzo biorą z pisaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 (edited) Potrzeba matką wynalazków. Jak tak umilałem sobie pobyt w szpitalu. Kilka filmów dziennie z Netflixa i czas leciał piorunem. Edited November 14, 2019 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Teoretycznie mam być tylko trzy dni. Operacja, obserwacja i do domu, więc laptopa nie biorę, bo na komórce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 Trzymam kciuki ...., wracaj szybko do formy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 17, 2019 Author Report Share Posted November 17, 2019 1 godzinę temu, Jelec 52 napisał: Trzymam kciuki ...., wracaj szybko do formy. Do formy to od czerwca próbuję dojść. W ostatni piątek pierwszy raz za kółkiem, na tyle już pewnie się poczułem, i ku mej radości było dobrze. O niczym nie zapomniałem ani nikt mnie nie obtrąbił. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 Super. Ja do formy dochodziłem prawie rok, teraz już w trzecim po ...., mogę tak do setki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts