Zbigniew123 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Łowię ryby od wielu lat i przy okazji ich łowienia poznałem wiele ludzi, lecz każdy z nich był wielkim fanem suma, albo szczupaka. Mi osobiście bardziej przypada do gustu sum niż szczupak. Co wy wolicie? podrawiam Zbigniew. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ryukon1975 Posted July 3, 2020 Popular Post Report Share Posted July 3, 2020 (edited) Łowiłem w swym życiu wiele gatunków ryb. Każda ma swój urok. Z różnych względów jedne się lubi bardziej inne mniej. Kompletnie nie wiem jednak dlaczego mam wybierać lepszą spomiędzy dwóch gatunków i dlaczego akurat tych? Jeśli chodzi zaś o kompletną "specjalizację" typu "jom karpiorz od dziada, pradziada" to nie potrafiłbym tak łowić. Edited July 3, 2020 by ryukon1975 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 Cytat https://www.youtube.com/watch?v=bUgHCIKXoWk 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 Dla mnie pytanie z zakresu: "Co wolisz pomarańcze, czy gdy ci się nogi pocą?". Nigdy nie zastanawiałem się czy bardziej lubię łowić okonie, czy szczupaki (o innych gatunkach mam dość mętne pojęcie). W zależności od łowiska i z uwzględnieniem okresów ochronnych zabieram sprzęt dostosowany do aktualnych warunków i ryb, które zamierzam próbować złowić i to tyle. W pełni zgadzam się z Przedmówcami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 Aż kusi żeby złoty szpadel wkleić... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts