Zbigniew123 Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2020 Łowię ryby od wielu lat i przy okazji ich łowienia poznałem wiele ludzi, lecz każdy z nich był wielkim fanem suma, albo szczupaka. Mi osobiście bardziej przypada do gustu sum niż szczupak. Co wy wolicie? podrawiam Zbigniew.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 3 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2020 (edytowane) Łowiłem w swym życiu wiele gatunków ryb. Każda ma swój urok. Z różnych względów jedne się lubi bardziej inne mniej. Kompletnie nie wiem jednak dlaczego mam wybierać lepszą spomiędzy dwóch gatunków i dlaczego akurat tych? Jeśli chodzi zaś o kompletną "specjalizację" typu "jom karpiorz od dziada, pradziada" to nie potrafiłbym tak łowić. Edytowane 3 Lipca 2020 przez ryukon1975 6
Gość HaDe Napisano 22 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2021 Cytat https://www.youtube.com/watch?v=bUgHCIKXoWk
Alexspin Napisano 22 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2021 Dla mnie pytanie z zakresu: "Co wolisz pomarańcze, czy gdy ci się nogi pocą?". Nigdy nie zastanawiałem się czy bardziej lubię łowić okonie, czy szczupaki (o innych gatunkach mam dość mętne pojęcie). W zależności od łowiska i z uwzględnieniem okresów ochronnych zabieram sprzęt dostosowany do aktualnych warunków i ryb, które zamierzam próbować złowić i to tyle. W pełni zgadzam się z Przedmówcami. 2
Docio Napisano 22 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2021 Aż kusi żeby złoty szpadel wkleić... 2
Rekomendowane odpowiedzi