ważki bąk Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 Szukam wędki na okonie, żebym je mógł łowić jeszcze tej jesieni. Czy Robinson City Liner Perch będzie dobry? I czy poradzi sobie z szczupakiem 60-70cm. Łowie na obrotówki , ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 W sprawie wędzisk ROBINSONA zwróć się bezpośrednio do Specjalisty w teym zakresie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Ja okonie łowię na savage gear mpp. Jestem z niego zadowolony https://allegro.pl/oferta/wedka-savage-gear-mpp2-spin-251-3-14g-8985156679 A jak chciał byś jeszcze kołowrotek. To ja używam taki https://allegro.pl/oferta/kolowrotek-shimano-sedona-fi-c2000-s-8683769329 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 (edited) @ważki bąk pytał o opinię na temat konkretnego kijka, więc nie wiem, czy interesują go inne marki. Jeśli tak, to ja polecam z pełną odpowiedzialnością: OKUMA Black Rock 1-skład z kołowrotkiem Ultris Aqua 810FD. Doskonała para, okonie łowią się same i nie boi się większych przyłowów. Obsługuje przynęty od 2 do 20g. Stosowana linka Fine Braid 0,06. Edited November 1, 2020 by Alexspin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ważki bąk Posted November 10, 2020 Author Report Share Posted November 10, 2020 dziękuję za odpowiedzi, pytałem o ten Robinson bo jest u mnie w sklepie i on mi się spodobał ale chciałem opinii wędkarzy a nie sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts