olekamiński Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 https://zrzutka.pl/xsvstd Witam. Mój brat Kamil od jakiegoś czasu pasjonuje się wędkarstwem. W czasie wakacji więcej czasu spędził na rybach niż w domu. Niedługo święta i z tej okazji chciałbym podarować mu profesjonalny zestaw wędkarski. W domu się nie przelewa a ja przez to ze nauka zajmuje mi zbyt dużo czasu nie jestem w stanie pójść do pracy i samemu zarobić na prezent, więc jeśli masz trochę wolnych środków to bardzo proszę o symboliczną wpłatę, żeby Kamil mógł rozwijać swoją pasję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikolaj37 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 A na co On łowi? Może ktoś ma jakiś niepotrzebny sprzęt którego nie używa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 A na jaką metodę łowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 11 godzin temu, Fanatyk5 napisał: A na jaką metodę łowi? Polska języka trudna języka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 11 godzin temu, Alexspin napisał: Polska języka trudna języka... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 22, 2022 Report Share Posted February 22, 2022 Ot i cała prawda o Tobie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 W dniu 22.02.2022 o 05:30, Alexspin napisał: Ot i cała prawda o Tobie... Proszę wskazać mój błąd językowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 1 godzinę temu, Fanatyk5 napisał: Proszę wskazać mój błąd językowy. Napisałeś: "A na jaką metodę łowi?" Metoda to nie przynęta a znaczenie słowa poznasz tutaj. Poprawnie powinno być - A jaką metodą łowi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanatyk5 Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 4 godziny temu, Docio napisał: Napisałeś: "A na jaką metodę łowi?" Metoda to nie przynęta a znaczenie słowa poznasz tutaj. Poprawnie powinno być - A jaką metodą łowi? A dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts