olekamiński Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Listopada 2020 https://zrzutka.pl/xsvstd Witam. Mój brat Kamil od jakiegoś czasu pasjonuje się wędkarstwem. W czasie wakacji więcej czasu spędził na rybach niż w domu. Niedługo święta i z tej okazji chciałbym podarować mu profesjonalny zestaw wędkarski. W domu się nie przelewa a ja przez to ze nauka zajmuje mi zbyt dużo czasu nie jestem w stanie pójść do pracy i samemu zarobić na prezent, więc jeśli masz trochę wolnych środków to bardzo proszę o symboliczną wpłatę, żeby Kamil mógł rozwijać swoją pasję.
Gość mikolaj37 Napisano 24 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2020 A na co On łowi? Może ktoś ma jakiś niepotrzebny sprzęt którego nie używa.
Alexspin Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2022 11 godzin temu, Fanatyk5 napisał: A na jaką metodę łowi? Polska języka trudna języka... 1
Fanatyk5 Napisano 21 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2022 11 godzin temu, Alexspin napisał: Polska języka trudna języka... ?
Fanatyk5 Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Lutego 2022 W dniu 22.02.2022 o 05:30, Alexspin napisał: Ot i cała prawda o Tobie... Proszę wskazać mój błąd językowy.
Docio Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Lutego 2022 1 godzinę temu, Fanatyk5 napisał: Proszę wskazać mój błąd językowy. Napisałeś: "A na jaką metodę łowi?" Metoda to nie przynęta a znaczenie słowa poznasz tutaj. Poprawnie powinno być - A jaką metodą łowi? 1
Fanatyk5 Napisano 23 Lutego 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Lutego 2022 4 godziny temu, Docio napisał: Napisałeś: "A na jaką metodę łowi?" Metoda to nie przynęta a znaczenie słowa poznasz tutaj. Poprawnie powinno być - A jaką metodą łowi? A dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi