paradoks_1 Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Witam wszystkich chciałbym zmienić kołowrotek na początek sezonu do mojej spiningówki taki do 150 złotych najlepiej z przednim hamulcem . Wędka do spiningu to jaxon zaffira spining od 5 do 25 gram wyrzutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryDis Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Ryobi ecumisa 3000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 W tej cenie mogę polecić Robinson Suzuka FD 258. Płynna praca, precyzyjny hamulec. 7 łożysk plus oporowe i 5 lat gwarancji. Robinson Suzuka FD 258 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoks_1 Posted May 4, 2021 Author Report Share Posted May 4, 2021 9 minut temu, GryDis napisał: Ryobi ecumisa 3000 okej dziękuje 4 minuty temu, wędkarstwo z pasją napisał: W tej cenie mogę polecić Robinson Suzuka FD 258. Płynna praca, precyzyjny hamulec. 7 łożysk plus oporowe i 5 lat gwarancji. Robinson Suzuka FD 258 okej dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Polecam model AQUA 830FD dwa sezony bezawaryjnej współpracy z wędziskiem o zbliżonych parametrach. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoks_1 Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 1 godzinę temu, Alexspin napisał: Polecam model AQUA 830FD dwa sezony bezawaryjnej współpracy z wędziskiem o zbliżonych parametrach. okej dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts