Ksen423 Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 (edited) Cześć Mam zamiar wybrać się na poczatku sierpnia na mazury, nie chce odpuścić wędkowania w takich wielkich jeziorach wiec wykupie pozwolenie na łowienie i mam parę pytań po 1. To czy splawik da rade w takim regionie ? Oraz jakie przynęty i zanety najlepiej używać ( napewno wezme waftersy moczone w dipie karpiowym z morwy wanilii i konopi i czerwone robaki) no i nie mam też echosondy wiec grunt będę ustawiał metoda prob i błędów Edited July 22, 2021 by Ksen423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 (edited) Dlaczego mam podejrzenie, że to jakiś wkręt? Piszesz o jakichś waftersach i dipach a masz wątpliwości co do metody w wodzie stojącej? I to, czy połów na spławik jest możliwy na Mazurach!? Albo coś źle przepisałeś z wcześniej sformułowanych w głowie myśli, albo faktycznie to jakiś wkręt, bo Mazury to tysiące jezior poczynając od tych największych a kończąc na całkiem małych sadzawkach, a każde ma inną linię brzegową, inne dno, inną wodę i to powinno Cię niepokoić, skoro nie wiesz gdzie jedziesz. A to zdjęcie profilowe wzmaga dodatkowo podejrzenia. Było nic nie wklejać to byłoby bardziej wiarygodnie, gdyż ten wizerunek jest prawnie zastrzeżony. Edited July 22, 2021 by Docio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 Data urodzenia w profilu to 2005. Załóżmy że to nie wkręt a kolejny młody wędkarz. Naczytał się o cudownych przynętach i wierzy, że tylko to co nowoczesne łowi ryby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Załóżmy że to nie wkręt a kolejny młody wędkarz Dlatego zmienił imię i lokalizację... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 1 hour ago, Docio said: Dlatego zmienił imię i lokalizację... Drobny szczegół 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts