Jump to content

Mazury

Ksen423
 Share

Recommended Posts

Cześć

Mam zamiar wybrać się na poczatku sierpnia na mazury, nie chce odpuścić wędkowania w takich wielkich jeziorach wiec wykupie pozwolenie na łowienie i mam parę pytań  po 1. To czy splawik da rade w takim regionie ? Oraz jakie przynęty i zanety najlepiej używać ( napewno wezme waftersy moczone w dipie karpiowym z morwy wanilii i konopi i czerwone robaki) no i nie mam też echosondy wiec grunt będę ustawiał metoda prob i błędów 

Edited by Ksen423

Dlaczego mam podejrzenie, że to jakiś wkręt?

Piszesz o jakichś waftersach i dipach a masz wątpliwości co do metody w wodzie stojącej? I to, czy połów na spławik jest możliwy na Mazurach!?

Albo coś źle przepisałeś z wcześniej sformułowanych w głowie myśli, albo faktycznie to jakiś wkręt, bo Mazury to tysiące jezior poczynając od tych największych a kończąc na całkiem małych sadzawkach, a każde ma inną linię brzegową, inne dno, inną wodę i to powinno Cię niepokoić, skoro nie wiesz gdzie jedziesz.

A to zdjęcie profilowe wzmaga dodatkowo podejrzenia. Było nic nie wklejać to byłoby bardziej wiarygodnie, gdyż ten wizerunek jest prawnie zastrzeżony.

Edited by Docio

2 godziny temu, zwykły michał napisał:

Załóżmy że to nie wkręt a kolejny młody wędkarz

Dlatego zmienił imię i lokalizację...