Jump to content

Stara muchowka "flaming"

Piotr Maciej
 Share

Recommended Posts

4 godziny temu, Piotr Maciej napisał:

Zapytanie było o wiedzę Michale,a nie kto na co łowi.Tak mi się wydaje ze na forum wedkarskim można wiedzy takiej poszukać. No ty napewno takiej nie posiadasz pozdrawiam.

Pomyślałeś może że osoba nie łowiąca na muchę raczej nie interesuje się i nie ma wiedzy na ten temat? To się łączy. Ty tak samo pewnie nie masz wiedzy o rożnych sprawach i jak pierwsza osoba spotkana na ulicy zapyta się o coś czego nigdy nie widziałeś i nie używałeś to nie dasz rady odpowiedzieć. 

7 hours ago, Piotr Maciej said:

Zapytanie było o wiedzę Michale,a nie kto na co łowi.Tak mi się wydaje ze na forum wedkarskim można wiedzy takiej poszukać. No ty napewno takiej nie posiadasz pozdrawiam.

Bez wątpienia nie posiadam i życzliwie napisałem, że na tym forum nikt nie będzie w stanie ci pomóc.

Poza tym pytanie jest mało precyzyjne, zdjęcia niedokładne i nawet specjalista sobie odpuści. Milionerem pewnie zostaniesz przy innej okazji.

Poszukaj na FB grupy 
RETRO/CULT TACKLE
Anglojezyczna i raczej dla gentlemanów ;)
albo pogadaj z tym gościem z OLX, to kolekcjoner z jednym z większych zbiorów w Polsce, posiada bardzo rozległa wiedze
Antykwariat Wędkarstwa

W dniu 31.10.2021 o 07:17, m4ko napisał:

Pomyślałeś może że osoba nie łowiąca na muchę raczej nie interesuje się i nie ma wiedzy na ten temat? To się łączy. 

Podobnie jak nie każdy przeciętny inaczej użytkownik antycznego sprzętu niekoniecznie posiada wiedze o wszystkich antykach szczególnie z dziedzin których nie uprawia.