JarekS Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Cześć. Chciałbym dowiedzieć się na temat sprzętu do feedera. Dostałem dziś do ogarnięcia wędzisko Browning Argon 2.0 3,6m 30-90g. Do tego kołowrotek Mistral Sicata Feeder Method 5000. Czy ma ktoś doświadczenie z tymi modelami? Czy może warto poszukać czegos innego na poczatek. W tej metodzie jestem nowicjuszem. W sieci piszą raczej pozytywnie ale wiadomo że większość opinii to powielanie reklamy. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Wymienionych nie znam natomiast bardzoo intryguje mnie zwrot "dostałem do ogarnięcia" ... co to znaczy ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarekS Posted January 14, 2022 Author Report Share Posted January 14, 2022 Znajomy chce sprzedać sprzęt który kupił ojcu na urodziny ale ten nie chce nauczyć się nowych metod zostaję przy tradycyjnej gruntowe. Dlatego mam możliwość przetestować przed zakupem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Nie znam tego sprzętu ale gdyby mi odpowiadała cena to bym kupił żeby zacząć od czegoś. Na karpie w stawie, małą rzekę albo jezioro będzie odpowiedni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarekS Posted January 14, 2022 Author Report Share Posted January 14, 2022 Spoko. Jak mi nie podpasuje to dam znać. Cena na pewno każdego zadowoli. Dużo niższa niż w sklepie. Kij ładnie wykonany, Browning to w końcu firma dbająca o jakość. Zabiorę nad wodę i ocenię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts