wedkarz69 Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Witam wszystkich doświadczonych wędkarzy. Od razu dodam, że jeśli chodzi o wędkarstwo jestem totalnie zielony, a w sprawach technicznych już w ogóle. Mój kołowrotek nie zwija, bo żyłka wyskoczyla z miejsca na zdjęciu. Co należy poczynić? Każdą poradę docenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Niemożliwe aby sama wyskoczyłą, ktoś zrobił Ci głupi kawał. Odepnij szpulę, odciągnij kabłąk, załóż szpulę, zamknij kabłąk i będzie jak wcześniej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedkarz69 Posted July 31, 2022 Author Report Share Posted July 31, 2022 Pomogło, ale i tak można sobie żyłkę od tak po prostu wyjąć. Może to wina tego, że tu jest sama żyłka bez zestawu? Przy okazji spytam - mam wedkę robinson diamond tele float 300, teleskopowa. Nada się to na spinning? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Zdaj egzamin na Kartę Wędkarską a większość problemów sama się rozwiąże. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedkarz69 Posted July 31, 2022 Author Report Share Posted July 31, 2022 Karty nie mam. Łowie "nielegalnie" Tak czy siak problem rozwiązany. Dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 31, 2022 Report Share Posted July 31, 2022 Jeżeli Cię stać to możesz próbować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts