Ulises Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2022 Witam. Czy ktoś orientuje się do kogo należy Jezioro Kluka Duże. I gdzie wykupić zezwolenie. Nie mogę nigdzie nic znajśc o tym jeziorze. Czy jest prywatne
Wartburg Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2022 ZNALEŹĆ proponuje najpierw słownik, a następnie udać się lub zadzwonić do miejscowo właściwej jednostki samorządu terytorialnego. Powinni wiedzieć SERIO. 1
zwykły michał Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2022 3 hours ago, Ulises said: Witam. Czy ktoś orientuje się do kogo należy Jezioro Kluka Duże. I gdzie wykupić zezwolenie. Nie mogę nigdzie nic znajśc o tym jeziorze. Czy jest prywatne Spróbuj tutaj
Docio Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2022 4 godziny temu, zwykły michał napisał: Spróbuj tutaj Optymista. Niepoprawny optymista. W podany sposób nie znajdziesz. Pamiętajcie ludziki, że logiczne wyszukiwanie w Google jest skuteczne zaledwie w ok 30%. Dlaczego tak mało? Ano dlatego, że algorytm wyszukiwania opiera się na zapytaniach a społeczeństwo ze wstecznym analfabetyzmem nie potrafi pytać logicznie. No dobra, zdarłem nieco łacha z poszukiwaczy ale też mam pomocną "brzytwę". Wpierw trzeba poczytać tutaj i to dokładnie, ze zrozumieniem do końca. Następnie tutaj aby stwierdzić, że ogłoszenia już nie ma, co świadczy, że ktoś kupił. Na koniec dokładnie z uwagą i zrozumieniem trzeba zapoznać się z treścią tutaj i wszystko stanie się jasne. 1
zwykły michał Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2022 6 hours ago, Docio said: Optymista. Niepoprawny optymista. Chciałem tak ogólnie podać trop 1
Rekomendowane odpowiedzi