wind Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Przy drożdżówce mojej żony wszystkie inne to placki drożdżowe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Toż to poezja a nie drożdżówka. Przyznam, że myślałem iż nieco przesadzasz z tym wyrośnięciem i wyjątkowo z przyjemnością stwierdzam, że się myliłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 Z wyjątkową przyjemnością sprawiam Tobie tą przyjemność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Spraw nam większą przyjemność i nas poczęstuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 To jesteśmy umówieni, nad Wycztokiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Czyżby jakieś zgrupowanko szykowało się latem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 Zaraz tam zgrupowanko . Woldi ściga karpie a ja kibicuje. A i Ty się do mnie wybierasz, z tego co pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Zgadza się jednak nie wcześniej niż w drugiej połowie maja, o ile będzie ciepło. Jak nie to dopiero czerwiec. W połowie maja mam wizytę u kardiologa, który zweryfikuje moje oczekiwania. Lekarka też nie kuma, że moje wędkarstwo i kontakt z naturą, to nie wycieczka kilkugodzinna za miasto. Z nią chyba jednak sobie poradzę i wybiję z głowy wizyty co dwa tygodnie. Szkoda tylko pielegniarki, której "schodziłem" na rękach. Młodziutka i nie wytrzymała stresu, zwolniła się. No ale trzeba pozytywnie myśleć. Aby do maja a w kwietniu to chyba ze Splawikiem66 w porcie sie spotkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 Młodziutka i nie wytrzymała stresu, zwolniła się. To może jako osobistą pielęgniarkę zatrudnisz?? Bezrobocie, to tamto, trza sobie i innym pomagać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) Mało rozsądne. Jest tak młoda, ze nikt by nawet w córkę nieuwierzył. A przy takiej młodej "kozie" to zejście murowane. Kto to wytrzyma? Nie, nie, rozsądek rządzi. Co innego jakaś przytulaśna pluszowa 40-tka, która nauczyłaby się od Twojej małżonki piec taką drożdżówkę. Edited December 31, 2012 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Celem pobudzenia ślinianek . Oczywiście produkcja własna. To już wiecie, co będę miał na śniadanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Piotr~ Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Pysznie wyglądają te bułeczki . Daniel czy mógłbyś podać przepis ich wykonania, krok po kroku, co i jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts