olivierwedkarstwo Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 (edited) Czy Wędziska "z cast" nadadzą się pod multiplikator? Lub "z cast spin"? Potrzebuję wiedzieć bo nie wiem jaki kupić. Edited September 20, 2022 by olivierwedkarstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 Często potocznie na zestaw baitcastingowy mówi się "cast". Generalnie szukaj wędzisk z pazurem w uchwycie. Może w opisie pojawić się również słowo "trigger". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 (edited) 15 godzin temu, olivierwedkarstwo napisał: Czy Wędziska "z cast" nadadzą się pod multiplikator? Lub "z cast spin"? Potrzebuję wiedzieć bo nie wiem jaki kupić. Co w ogóle planujesz kupić, masz już wybrany jakiś zestaw? Jakim budżetem dysponujesz? Podstawowa zasada - najpierw poczytaj, popytaj, a dopiero później kupuj. Odwrotna kolejność nie wróży niczego dobrego. Bawię się castingiem od 2017 r. i co nieco na ten temat mogę podpowiedzieć. Edited September 21, 2022 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 4 godziny temu, Alexspin napisał: Bawię się castingiem od 2017 r. i co nieco na ten temat mogę podpowiedzieć. Ubertroll też sie tym bawi, a Olivier widać żyje w przeświadczeniu że do tej metody wystarczy jeden kij, -pewnie wystarczy jak sie określi wąskie spekrum zastosowania... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts