kaczkaPL72 Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 (edited) Witam, planuje kupić sygnalizatory bran, jednak nie znam się za bardzo wiec chciałbym prosić o radę który wybrać. Upatrzyłem już dwa, jednak nie wiem o nich zbyt wiele i jeśli ktoś je może miał to proszę o opinie. Jednak jeśli polecacie jakieś inne to również chętnie poczytam. Może to głupie, ale dodam ze dobrze by było gdyby były to sygnalizatory z tego samego sklepu co te z linków, bo będę tam również kupował wędkę i kołowrotek. Eco Carp Mikado Sound Liner HR Edited October 5, 2022 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Na początek bubczek nie jest Ci w ogóle potrzebny karpiowo łowię 2 lat a buczków nie kupiłem. Mam wyniki Buczek na nie nie wpływa. Lepiej zainwestój to w wędkę/ kołowrotek albo dobrą żyłkę osobiście polecam prologica density, sufix tritanium, a od znajomych wiem też że trebucoo ta karpiowa się spisuję. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczkaPL72 Posted October 5, 2022 Author Report Share Posted October 5, 2022 Dzięki za odpowiedz, ale wiem ze sygnalizatory chce kupić na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 (edited) 7 godzin temu, kaczkaPL72 napisał: Może to głupie, ale dodam ze dobrze by było gdyby były to sygnalizatory z tego samego sklepu co te z linków Wybrałeś dwa sygnalizatory firmy Mikado. Wszedłem na stronę z sygnalizatorami w tym sklepie i moim zdaniem wybór nie jest dobry. Wybierz coś w podobnej cenie z Jaxona który też tam jest. Jakość jak i wartość użytkowa podobna jednak zaletą Jaxona jest fakt że mają bardzo dobry i przychylny klientowi serwis czyli naprawy gwarancyjne. W razie awarii jakby nie patrzeć sprzętu z niskiej półki wymienią Ci bez problemu na nowe. Z serwisem Mikado mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Edited October 6, 2022 by ryukon1975 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 Poszukaj sygnałków firmy Monster Fishing. Do wyboru, do koloru. Od tanich po bardzo drogie. JKarp W dniu 6.10.2022 o 03:42, ryukon1975 napisał: Wybrałeś dwa sygnalizatory firmy Mikado. Wszedłem na stronę z sygnalizatorami w tym sklepie i moim zdaniem wybór nie jest dobry. Wybierz coś w podobnej cenie z Jaxona który też tam jest. Jakość jak i wartość użytkowa podobna jednak zaletą Jaxona jest fakt że mają bardzo dobry i przychylny klientowi serwis czyli naprawy gwarancyjne. W razie awarii jakby nie patrzeć sprzętu z niskiej półki wymienią Ci bez problemu na nowe. Z serwisem Mikado mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Krzysiu akurat Jaxon i sygnałki to nieporozumienie. JKarp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 (edited) Janusz przy wyborze sygnalizatora sugerowałem się wskazówkami pytającego. Czyli głównie ceną jak i wybranym sklepem. Jeśli będą złe zawsze można kupić inne. W sumie w wędkarstwie ta zabawa sprzętem jest nieunikniona i kosztowna. Zwracam trochę uwagę na "warunki" jakie zawierają pytania i jak już odpowiadam to staram się je zachować. Edited October 8, 2022 by ryukon1975 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts