xshizu__ Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 dzień dobry pytanko poszukuję wędki spiningowej do wszystkiego czyli różne ryby różne łowiska włączam do tego pytania też kołowrotek jak i sztuczne przynęty wędke tak do 100 zł nie jestem wybitnym wędkarzem wiec nie najgorszy ale i nie najlepszy sprzęt taki na różne wypady jestem dość nowy w wędkowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 Nie obraź się tylko. Gdybyś szukał auta, to zaproponowałbym Ci autobus, bo można jeździć w pojedynkę i 50 osób, a i z 5 t towaru dałoby się przewieźć. Dałoby się też w miarę komfortowo przespać. Zostaje jeszcze opcja, że wkręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) 1 minute ago, Ubertroll said: Zostaje jeszcze opcja, że wkręcasz I to jest ta właściwa opcja. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez zwykły michał Literowka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xshizu__ Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2023 nie nic nie wkręcam pisze pierwszy raz na forum jakim koliwke ale nic wedke juz mam zamówilem jaxon gray stream mam nadzieje ze podoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Jest tylko jeden sposób żeby się przekonać. Połamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 22 godziny temu, xshizu__ napisał: nie nic nie wkręcam pisze pierwszy raz na forum jakim koliwke ale nic wedke juz mam zamówilem jaxon gray stream mam nadzieje ze podoła. Szkoda tylko że nie napisałeś jakie to wędzisko. Pisząc Jaxon Gray Stream podałeś tylko nazwę serii. Równie dobrze mógłbyś napisać że kupiłem auto jest czerwone i ma czarne koła. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feedeerr33 Napisano 2 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Może wkręca, może nie wkręca... Napiszcie może co byście proponowali, gdyby to był Wasz pierwszy zakup. Myśle, że start jest zawsze nie łatwy więc te odpowiedzi mogą pomóc innym... Ja chyba bym poszedł w coś jak najbardziej uniwersalnego, ale nadal w rozsądnej cenie (oczywiście to jest względne) np. Wędka Spinningowa Germina Calibra Spin 2,1m / 8-40g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 2 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) Chłopie, ogarnij się - 8-40g to szczupakówka, a nie uniwersalne... Nie ma wędek uniwersalnych, a jeśli się uprzeć, to za uniwersał można uznać kijek od 3-18g do 5-25g i nic poniżej ani powyżej. Edytowane 2 Lipca 2023 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feedeerr33 Napisano 3 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 No widzisz i własnie o to chodziło, żeby podyskutować merytorycznie i żeby coś z tego wynikało...Cieszę się, że ktokolwiek jest czujny i podjął temat. Chyba właśnie o to chodzi, żeby pomóc a nie tylko się napinać... Chłopie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Feedeerr33 napisał: No widzisz i własnie o to chodziło Jeśli poszukujesz parauniwersalnego zestawu, poczytaj na forum podobne tematy. Nie dalej jak dziś kompletowałem propozycję dla jednego z nowicjuszy. Poszukaj, może Ci przypadnie do gustu, ale to na pewno nie zmieści się w 100.- zł. Ps Znaj serce Polaka, poczytaj Edytowane 3 Lipca 2023 przez Alexspin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi