Paweł2006 Napisano 3 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2023 Witam myślę że mam dość proste pytanie, planuje kupić belly boat gunki squad, i jedno mnie niepokoi a chodzi tu o głębokość na jakiej będę łowił, na jakiej będę pływał bo jest to 30, 40 metrów i nie wiem czy belly boat poradzi sobie na takiej głębokiej wodzie gdzie jeszcze czasem jest fala. Pływał ktoś z was na dużych głębokościach bo jakby nie patrzeć 30 czy 40 metrów to naprawdę dużo a w dodatku nie umiem pływać :/ Dajcie znać co myślicie
Docio Napisano 3 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2023 Masz zamiar nurkować i zanurzyć się w belly boat? Pytasz się czy wytrzyma na 20 m głębokości a nie zastanowiłeś się czym będziesz oddychać. Może wpierw odpocznij, wytrzeźwiej i zajrzyj później.
zwykły michał Napisano 3 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2023 Kup albo wypożycz łódkę, załóż kapok i wtedy sobie pływaj gdzie Ci się podoba. 1
ryukon1975 Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2023 10 godzin temu, Paweł2006 napisał: Pływał ktoś z was na dużych głębokościach bo jakby nie patrzeć 30 czy 40 metrów to naprawdę dużo a w dodatku nie umiem pływać :/ Pytanie z cyklu filozoficznych. Jeśli nie umiesz pływać to niema żadnej różnicy pomiędzy dwoma metrami a dwustoma. Chyba że tylko po to to napisałeś żeby prowokować takie wywody. 1
Paweł2006 Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) 5 godzin temu, ryukon1975 napisał: Pytanie z cyklu filozoficznych. Jeśli nie umiesz pływać to niema żadnej różnicy pomiędzy dwoma metrami a dwustoma. Chyba że tylko po to to napisałeś żeby prowokować takie wywody. Chodziło mi o to czy to bezpieczne pływać na takiej głębokości i czy ktoś może na takiej pływał... 15 godzin temu, Docio napisał: Masz zamiar nurkować i zanurzyć się w belly boat? Pytasz się czy wytrzyma na 20 m głębokości a nie zastanowiłeś się czym będziesz oddychać. Może wpierw odpocznij, wytrzeźwiej i zajrzyj później. Napisałem przecież że głębokość na jakiej będę pływał powtarzał PŁYWAŁ wynosi 30-40 metrów Ale widzę że nikt nie chce nic pomóc oprócz jednego kolegi reszta jak zwykle musi .......... się do byle czego Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez wind Usunięcie wulgaryzmów i błędów w pisowni.
Gość Ubertroll Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie ma różnicy, czy będziesz pływał na 4, czy 40m. To bardzo stabilne pływadło. Z łódki, czy z pontonu możesz wypaść, z belly (o ile ma szelkę, którą się instaluje między nogami) nie wypadniesz. Miałem kiedyś belly. Mega przyjemne uczucie, jakby się było częścią całego ekosystemu. Już tak nie łowię, bo mocno irytowało mnie notoryczne obracanie pontonu. Edit. Bluzganiem niewiele osiągniesz. Zainstaluj sobie słownik, bo niektóre wyrazy szczypią w oczy Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Ubertroll
wind Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2023 15 godzin temu, Docio napisał: Masz zamiar nurkować i zanurzyć się w belly boat? Pytasz się czy wytrzyma na 20 m głębokości a nie zastanowiłeś się czym będziesz oddychać. Juz nie łapmy się za słówka 3
Paweł2006 Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2023 8 godzin temu, Ubertroll napisał: Nie ma różnicy, czy będziesz pływał na 4, czy 40m. To bardzo stabilne pływadło. Z łódki, czy z pontonu możesz wypaść, z belly (o ile ma szelkę, którą się instaluje między nogami) nie wypadniesz. Miałem kiedyś belly. Mega przyjemne uczucie, jakby się było częścią całego ekosystemu. Już tak nie łowię, bo mocno irytowało mnie notoryczne obracanie pontonu. Edit. Bluzganiem niewiele osiągniesz. Zainstaluj sobie słownik, bo niektóre wyrazy szczypią w oczy No i dziękuję w końcu się czegoś dowiedziałem. Co do przeklinania to próbuje wcale nie używać wulgarnych słów ale jak widzę że ktoś pisze coś dla zabawy i nic nie wnosi pożytecznego to ciężko czegoś nie napisać. Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi