Agatka Agatka Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Hej szukam prezentu dla chłopaka wędkarza, ale totalnie nie znam się na wędkowaniu, macie jakieś propozycje, jakieś podpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kusy Posted December 6, 2023 Popular Post Report Share Posted December 6, 2023 Hej. Jak nie znasz techniki która chłopak wędkuje (grunt, spinning itd) to polecam jakaś Karte Podarunkowa do sklepu wędkarskiego Na internecie znajdziesz na pewno jakieś sklepy z oferta bonu/karty podarunkowej. Będzie na pewno trafiony prezent 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipek66 Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 na YouTube jest pełno filmów na temat prezentów dla wędkarza ale karta podarunkowa do sklepu wędkarskiego to też suoer opcja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Karta podarunkowa to najlepszy wybór. Pomyśl sobie, że bez pytania o zdanie wybierze dla Ciebie sukienkę i dodatki na wesele. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haczykowaty Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Karta podarunkowa albo nowa wędka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agatka Agatka Posted December 6, 2023 Author Report Share Posted December 6, 2023 Łowi często na spinning i na grunt, na feeder, wiem że szukał jakiegoś kołowrotków i gum, ale chciałabym kupić coś innego niż karta podarunkowa, bo chciałabym żeby pomyślał że chociaż troche wiem :))- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 2 hours ago, Agatka Agatka said: Łowi często na spinning Jakie ryby łowi na spinning? Jeżeli znasz gatunki to chłopaki mogą spróbować zaproponować jakiś zestaw gum. Czy będzie trafiony to inna sprawa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 3 godziny temu, Agatka Agatka napisał: chciałabym kupić coś innego niż karta podarunkowa, bo chciałabym żeby pomyślał że chociaż troche wiem Znaczy, cały czas go oszukujesz? Uważasz, że nie jest w stanie zaakceptować Twojego braku zainteresowania wędkarstwem? Bez sensu powtarzać n-ty raz, ale - karta podarunkowa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kusy Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 9 godzin temu, Agatka Agatka napisał: bo chciałabym żeby pomyślał że chociaż troche wiem Hehe to chłop ma przerąbane jak wchodzicie do rossmanna i nie wie jakich kosmetyków używasz Uwierz mi, że jak dostanie kartę podarunkową to doceni to o wiele bardziej niż przynęty których nigdy nie użyje. 6 godzin temu, Docio napisał: Znaczy, cały czas go oszukujesz? Uważasz, że nie jest w stanie zaakceptować Twojego braku zainteresowania wędkarstwem? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 16 godzin temu, Agatka Agatka napisał: Hej szukam prezentu dla chłopaka wędkarza, ale totalnie nie znam się na wędkowaniu, macie jakieś propozycje, jakieś podpowiedzi? Hej, proponuję: https://pleciona.pl/pl/p/Kolowrotek-Shimano-Stella-FK-3000/54559 ewentualnie: https://przewodnicywedkarscy.pl/wyprawy-wedkarskie-na-ryby-do-szwecji-laponia-rejon-overkalix/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipek66 Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Można też jakieś ciepłe ciuchy do wędkowania albo ew. jakieś pudełka na przynęty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agatka Agatka Posted December 8, 2023 Author Report Share Posted December 8, 2023 W dniu 6.12.2023 o 23:52, Docio napisał: Znaczy, cały czas go oszukujesz? Uważasz, że nie jest w stanie zaakceptować Twojego braku zainteresowania wędkarstwem? Bez sensu powtarzać n-ty raz, ale - karta podarunkowa. Chyba pan nie zrozumiał napisałam ten post, ponieważ chciałam dowiedzieć się od kogoś kto wie więcej niż ja i mógłby mi doradzić w sprawie prezentu (a chłopak dobrze wie że nie lubię łowić i to akceptuje w pełni ;)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 Droga Agato, wiemy już, że chcesz obdarować Chłopaka konkretnym prezentem. Podaj chociaż proszę kwotę jaką jesteś w stanie wyłożyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrZ Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 Koledzy dobrze radzą , kup kartę podarunkową. Możesz też kupić w sklepie wędkarskim coś z odzieży: t-shirt , bluzę , czapka, skarpetki itp . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 (edited) 13 godzin temu, Agatka Agatka napisał: Chyba pan nie zrozumiał napisałam ten post, ponieważ chciałam dowiedzieć się od kogoś kto wie więcej niż ja i mógłby mi doradzić w sprawie prezentu (a chłopak dobrze wie że nie lubię łowić i to akceptuje w pełni ;)). Droga Agatko. Zrozumiałem dokładnie tak jak napisałaś. Niestety nie wiedząc kompletnie nic o jego wędkarstwie nasza wiedza jest całkowicie bezużyteczna. Informacja, że łowi na grunt i spinning daje informację jedynie taką, że łowi i nic więcej. Technik w tych metodach jest tak wiele, że nie da rady ogarnąć a akcesoria do każdej są inne, w dodatku mało przydatne w innych technikach. "Talon na balon", czyli karta podarunkowa jest zarazem uniwersalnym rozwiązaniem jak i rozwiązaniem pełnym zrozumienia jego potrzeb, gdyż wybierze sam mając czas a nie stanie przed faktem dokonanym. Jeśli koniecznie chcesz mu jednak coś kupić to oprócz wspomnianej karty kup mu coś wyraźnego, podkreślającego jego wędkarstwo a stricte z jego wędkowaniem nie związane, np naklejkę na samochód, markową czapeczkę, itp. Weź także pod uwagę, że większość wędkarzy nie wybiera sprzętu na wygląd ale ze względu na funkcjonalność i pozytywne opinie w sieci. Kobiecie spodoba się paczka róznokolorowych gum do spinningu a dla niego będą sprzętem do utylizacji bo ten akurat rodzaj w jego łowiskach ma zerowe efekty. Tak więc pokaż, że rozumiesz jego pasję, daj mu wybór a nie stawiaj przed faktem dokonanym. Edited December 8, 2023 by Docio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agatka Agatka Posted December 8, 2023 Author Report Share Posted December 8, 2023 Dzieki chłopaki za rady, pozdrawiam serdecznie☺️☺️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts