Kaaamil Posted February 11, 2024 Report Share Posted February 11, 2024 Mam 15 lat i z tego co czytałem można łowić samemu od 16 roku życia jeśli jest się sprawnym fizycznie i psychicznie. Może ktoś potwierdzić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 11, 2024 Report Share Posted February 11, 2024 Co jest napisane w regulaminie?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted February 11, 2024 Report Share Posted February 11, 2024 26 minutes ago, Kaaamil said: Mam 15 lat i z tego co czytałem można łowić samemu od 16 roku życia jeśli jest się sprawnym fizycznie i psychicznie. Może ktoś potwierdzić ? Karta wędkarska to nie prawo jazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haczykowaty Posted February 12, 2024 Report Share Posted February 12, 2024 Jeśli ma kto podwieść to można Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebel Posted February 12, 2024 Report Share Posted February 12, 2024 (edited) Kolego jeśli wykpiłeś zezwolenie PZW to powinieneś dostać małą książeczkę z regulaminem tam wszystko dokładnie opisane. Jak nie to regulamin znajdziesz w necie. Cytat jeśli jest się sprawnym fizycznie i psychicznie. Tego się nie dopatrzyłem w regulaminie ;-) Dobrze że psychiczni mogą łowić ryby (po wczorajszym dniu pod parasolem żona właśnie się mnie pytała czy u mnie wszystko w porządku) jak widziałem nad wodą nie byłem osamotniony - wędkarstwo to poważna choroba i nie powinno się jej leczyć ;-) Edited February 12, 2024 by niebel dodałem tekst 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted February 12, 2024 Report Share Posted February 12, 2024 6 hours ago, Haczykowaty said: Jeśli ma kto podwieść to można A na piechotę nie można pójść? Wszystko jest w regulaminie i tego powinien trzymać się autor tematu. Jeżeli nie rozumie któregoś punktu może zapytać a nie wymyślać o sprawności fizycznej i psychicznej. Osobiście mam wątpliwości czy próbował w ogóle czytać. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haczykowaty Posted February 13, 2024 Report Share Posted February 13, 2024 Zależy jak daleko zbiornik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts