Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zaciekawiła mnie zanęta do metody od firmy traper. Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć większej ilości w sprzedaży, a wiem, że występuje w wielu innych smakach. Na stronie trapera w ogóle nie ma zanęt w ofercie. Czyżby wycofali ze sprzedaży? 

Pozdrawiam

zaneta-traper-method-feeder-fish-mix-750g.thumb.jpg.b7e02a850881de15d3e7f0d1a9b90714.jpg

Screenshot_20240304_164346_Chrome.thumb.jpg.971580767e710881883c3bcb46146fd9.jpg

Napisano

Nie lepiej pytać u żródła?
Telefon/mail do producenta? O tej porze roku mizerny zbyt i sie nie afiszują z hurtową sprzedażą bo sklepy nie biorą?

Napisano
9 hours ago, Sheafferr said:

Zaciekawiła mnie zanęta do metody od firmy traper. Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć większej ilości w sprzedaży, a wiem, że występuje w wielu innych smakach.

Każdy sklep który handluje Traperem moze dla Ciebie zamówić. Zanęty są pakowane w opakowania zbiorcze po 10kg i może im nie pasuje zamawianie takiej ilości. 

Porozmawiaj w sklepie. 

Napisano
W dniu 5.03.2024 o 08:29, zwykły michał napisał:

Każdy sklep który handluje Traperem moze dla Ciebie zamówić. Zanęty są pakowane w opakowania zbiorcze po 10kg i może im nie pasuje zamawianie takiej ilości. 

Porozmawiaj w sklepie. 

Słuszna uwaga popytam w sklepach. Napisałem też do trapera, czekam na odzew.

Pozdrawiam

Napisano

Ze swojej strony dodam jeszcze, że warto wspierać lokalne sklepy. Przy okazji zawiera się znajomości i dostaje świeże wiadomości o lokalnych wodach. 

Nie kupuję przez internet tego co mogę kupić na miejscu. Praktycznie wszystko kupuję z rabatem. 

Napisano

To nie zawsze tak działa. W moim sklepie ceny na niektóre zanęty i inne produkty są mocno zawyżone. Jedyny w okolicy

Jakąś drobnicę kupuje ale zanęty i gliny (jak nic nie wykopię z kretowiska) kupuję przez Internet.

np przy opcji smart w znanym serwisie na spokojnie kupię 3 paczki zanęty- w moim sklepie dwie i niewiele mniej  za to zapłacę.

Sprzedawca mało elastyczny na udzielanie rabatów