Sheafferr Napisano 4 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2024 Witam, Zaciekawiła mnie zanęta do metody od firmy traper. Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć większej ilości w sprzedaży, a wiem, że występuje w wielu innych smakach. Na stronie trapera w ogóle nie ma zanęt w ofercie. Czyżby wycofali ze sprzedaży? Pozdrawiam
Wartburg Napisano 4 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2024 Nie lepiej pytać u żródła? Telefon/mail do producenta? O tej porze roku mizerny zbyt i sie nie afiszują z hurtową sprzedażą bo sklepy nie biorą? 1
wind Napisano 5 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2024 Być może wycofali. W sprzedaży jest seria zanęt gotowych do użycia dedykowanych do metody.
zwykły michał Napisano 5 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2024 9 hours ago, Sheafferr said: Zaciekawiła mnie zanęta do metody od firmy traper. Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć większej ilości w sprzedaży, a wiem, że występuje w wielu innych smakach. Każdy sklep który handluje Traperem moze dla Ciebie zamówić. Zanęty są pakowane w opakowania zbiorcze po 10kg i może im nie pasuje zamawianie takiej ilości. Porozmawiaj w sklepie.
Sheafferr Napisano 6 Marca 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2024 W dniu 5.03.2024 o 08:29, zwykły michał napisał: Każdy sklep który handluje Traperem moze dla Ciebie zamówić. Zanęty są pakowane w opakowania zbiorcze po 10kg i może im nie pasuje zamawianie takiej ilości. Porozmawiaj w sklepie. Słuszna uwaga popytam w sklepach. Napisałem też do trapera, czekam na odzew. Pozdrawiam 1
zwykły michał Napisano 6 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2024 Ze swojej strony dodam jeszcze, że warto wspierać lokalne sklepy. Przy okazji zawiera się znajomości i dostaje świeże wiadomości o lokalnych wodach. Nie kupuję przez internet tego co mogę kupić na miejscu. Praktycznie wszystko kupuję z rabatem. 2
niebel Napisano 6 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2024 To nie zawsze tak działa. W moim sklepie ceny na niektóre zanęty i inne produkty są mocno zawyżone. Jedyny w okolicy Jakąś drobnicę kupuje ale zanęty i gliny (jak nic nie wykopię z kretowiska) kupuję przez Internet. np przy opcji smart w znanym serwisie na spokojnie kupię 3 paczki zanęty- w moim sklepie dwie i niewiele mniej za to zapłacę. Sprzedawca mało elastyczny na udzielanie rabatów 1
zwykły michał Napisano 6 Marca 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2024 Zrozumiałe, że każdy prowadzi firmę według własnego uznania. Z tego co piszesz nie zyskuje na tym ale jego wybór.
Rekomendowane odpowiedzi