Inshore Napisano 3 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Ok. Szanuję Twój komentarz. Zatem już się zamykam. Jestem przykładem jak ludzie potrafią zmienić ludzi. Kilka lat słuchałem, że jestem z tych gorszych. W końcu coś pękło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 3 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Nie widzę powodu aby się zamykać. Pisz o własnych doświadczeniach, o tym co zaobserwowałeś lub usłyszałeś ale nie rób z tego reguł i na pewno będzie fajna dyskusja. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 4 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Dzięki za motywujące słowa. Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez Inshore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 5 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 3.08.2024 o 08:38, Inshore napisał: I moja rada, zacznij szanować ludzi, a nie traktować jak półgłówków, wtedy również będziesz szanowany. Ja nie "traktuję", jak konstatuję i stawiam diagnozę... Na koniec, oświadczam, że TA DYSKUSJA z Tobą nie bawi mnie i nie zamierzam jej kontynuować. Jeśli masz choć gram honoru zrobisz to samo. BEZ ODBIORU. Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi