Jan Głomb Napisano 28 Stycznia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2025 Dopiero zaczynam łowić i mam problem aby zawiązać dwie żyłki o różnych grubościach. jedna jest główna przywiązana do kołowrotka a druga żyłka jest przyczepiona do haczyka. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Docio Napisano 28 Stycznia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2025 Oho, czuć wiosnę, sezon wybiegu dla trolli uważam za otwarty. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 28 Stycznia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2025 26 minut temu, Docio napisał: Oho, czuć wiosnę, Czuć, dziś u mnie było około 12+ i słońce. Niedługo niektóre gatunki przystąpią do tarła. Mnie zaś ciągnie nad wodę, zimy nie było. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykły michał Napisano 28 Stycznia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2025 43 minutes ago, Jan Głomb said: Dopiero zaczynam łowić i mam problem aby zawiązać dwie żyłki o różnych grubościach. jedna jest główna przywiązana do kołowrotka a druga żyłka jest przyczepiona do haczyka. Z góry dzięki Dwie pętle chirurgiczne przełożone przez siebie. Już niedługo będzie wysyp wiosenny a później wakacyjny Każdy kiedyś zaczynał ale pamięć nas zawodzi po kilkudziesięciu latach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niebel Napisano 29 Stycznia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2025 Z racji że węzły ciężko się opisuje polecam zerknąć na YT. Znajdziesz tam mnóstwo filmów dla początkujących wędkarzy począwszy od zestawów spławikowych, gruntowych i MF. Wystarczy wpisać interesujący Cię temat do wyszukiwarki. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 29 Stycznia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2025 (edytowane) 13 godzin temu, zwykły michał napisał: Już niedługo będzie wysyp wiosenny a później wakacyjny Z wysypem bym się nie rozpędzał bo na obecny czas wróżby są moim zdaniem tragiczne. Śniegu nie ma, deszczu nie ma, jeśli to się nie zmieni będzie taka susza jakiej jeszcze nie widziały moje oczy. Niech tylko roślinność ruszy. W związku z tym faktem o ryby będzie bardzo trudno, im bliżej lata wraz z wzrostem temperatury będziemy się toczyć po równi pochyłej. Edytowane 29 Stycznia 2025 przez ryukon1975 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi