dexterilla Napisano 9 Marca 2025 Zgłoszenie Napisano 9 Marca 2025 Dzień dobry, Panowie potrzebuję orientacyjnej wyceny dwóch kołowrotków wymienionych w temacie, zostały mi one po tacie a nie ukrywam że mało się znam, widziałem różne oferty sprzedaży tych kołowrotków, również zapytałem znajomego który ma dużo większą wiedze niż ja, sprawdził ich sprawność i twierdzi że pracują bez zarzutu natomiast nie rozbierał ich i nie widział co tam się w środku dzieje, posiadam same kołowrotki bez akcesoriów i opakowań.
dexterilla Napisano 9 Marca 2025 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Marca 2025 https://files.fm/u/7syf3bfhkv tutaj można podejrzeć zdjęcia
zwykły michał Napisano 9 Marca 2025 Zgłoszenie Napisano 9 Marca 2025 10 hours ago, dexterilla said: widziałem różne oferty sprzedaży tych kołowrotków Poszukaj ofert zakończonych transakcją bo tylko takie są miarodajne. 2
ZbylR Napisano 10 Marca 2025 Zgłoszenie Napisano 10 Marca 2025 Nie spiesz się. Jeśli masz co do garnka włożyć, to prawnuk zarobi na nich lepiej niż Ty 2
ryukon1975 Napisano 10 Marca 2025 Zgłoszenie Napisano 10 Marca 2025 (edytowane) Ciężko wycenić kołowrotek na podstawie zdjęcia. Powiem Ci tylko w tajemnicy że ta Stella wygląda jak wyjęta ze śmieci, chcesz na tym coś zarobić to musisz się bardziej postarać. Gdybyś go umył i zrobił zdjęcie na którym coś widać szanse znacznie by wzrosły. Edytowane 10 Marca 2025 przez ryukon1975 3
JKarp Napisano 11 Marca 2025 Zgłoszenie Napisano 11 Marca 2025 W dniu 9.03.2025 o 12:41, dexterilla napisał: https://files.fm/u/7syf3bfhkv tutaj można podejrzeć zdjęcia Mogę podesłać Ci namiar na kolegę, który ładnie wyczyści i przejrzy te młynki. W tym stanie to kiepsko widzę sprzedaż. JKarp
Rekomendowane odpowiedzi