Mariusz70 Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 Witam wszystkich, chciałem kupić sobie nową wędkę na spinning, moglibyście jakąś polecić w dobrej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz70 Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 Nie obraź się ale pytanie na które nikt Ci nie odpowie.Ja zadam Tobie inne jak Ty mi odpowiesz to i ja spróbuję.Chcę kupić samochód jaki byś polecił?Pewnie nasunie Ci się pytanie,czy nowy czy używany? Jaką kasą dysponujesz,gdzie będziesz tym jeździł,kogo woził czy co woził,diesel czy benzyna itp itd..Widzisz jak trudno bez tej wiedzy.Nam też jest trudno odpowiedzieć na to pytanie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 14 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2025 54 minuty temu, Sandacz70 napisał: Nie obraź się ale pytanie na które nikt Ci nie odpowie. Trudno liczyć że ktoś poświęci czas na takie pokręcone zachowanie. W jednym temacie #Mariusz70 "fachowiec" ocenia łowisko rybostan i doradza innym. Drugie pytanie takie jakby nigdy nie był na rybach, nie potrafi sklecić rzeczowego pytania. Niestety to budzi podejrzenia i dlatego dla spokoju lepiej nawet nie zaczynać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 15 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2025 (edytowane) Po wpisach autorstwa Mariusza, obawiam się, że to TROLL... Edytowane 15 Kwietnia 2025 przez Alexspin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 15 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2025 Wątpię czy to Mariusz. Niemal razem pojawiło się 2 lub 3 nowych użytkowników z dziwnymi pytaniami i wnioskami o tej samej ksywie Mario. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi