Dario1906 Napisano 1 Czerwca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 Siema wszystkim mam mały problem byłem w tym roku kilka razy na rybach dzisiaj też. Przez zimę porobiłem przypony do method feeder i problem polega na tym że co kilka rzutów tracę przypon. Gdzie tu jest problem?? Mam dwie myśli albo źle zawiązane albo za mocno robię wyrzut i przy szarpnięciu się ucina za rura z podajnika dałem dwa stopery żeby było na sztywno może tu błąd może jeszcze gdzie indziej?? Dzięki za pomoc pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Czerwca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 Tracisz przypon w trakcie rzutu, bez żadnego zaczepu ani brania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 1 Czerwca 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 (edytowane) No dziwne wędka leży nic nie bierze ściągam a przyponu nie ma a nie zauważyłem żeby się urwał w powietrzu. Może źle zakładam i uszkadzam nie wiem dziś takiego pięknego karpia miałem i przy brzegu poszedł z przyponem no ale akurat tutaj może moc ryby Edytowane 1 Czerwca 2025 przez Dario1906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 1 Czerwca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 (edytowane) Tracisz cały przypon, czy zostaje węzeł? Jak łączysz żyłkę główną z przyponem? Edytowane 1 Czerwca 2025 przez Docio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 1 Czerwca 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 Tracę cały przypon który podpinam do koszyka Preston ICS reszka wszystko zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 1 Czerwca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2025 No to skoro nic a nic z przyponu nie zostaje to logicznym jest, że błąd tkwi w mocowaniu przyponu z zestawem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi